beculete butoane geamuri electrice spate logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mie mi s-a ars becul de la bricheta si cand ma gandesc ca e ceva migaleala sa il schimb,nici nu imi vine sa ma apuc.

Comment

Am si eu o intrebare: Cum pot sa scot butonul pentru dezaburirea lunetei, ca mi s-a ars ledul?
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Infasori putina banda izolier pe varful unei surubelnite dreapta in cap si putin mai lata ca sa nu zgaraii plasticul de acolo si apoi bagi pur si simplu surubelnita intre buton si panou in partea de jos si fortezi un pic si cu atentie spre tine ca sa iasa.

Comment

Mersi de sfat. Daca nu reusesc, merg la electrician, dar sper sa reusesc, ca fac o economie daca fac eu.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

si-a montat careva singur leduri?daca da spuneti-mi si mie pasii va rog.

Comment

vreau sa fac geamurile electrice de pe fata sa mearga fara contact pus.se poate? ms. am logan ABSplus.

Comment

Originally posted by fulau View Post
                si-a montat careva singur leduri?daca da spuneti-mi si mie pasii va rog.
                Citeste AICI
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Originally posted by doru73 View Post
                  vreau sa fac geamurile electrice de pe fata sa mearga fara contact pus.se poate? ms. am logan ABSplus.
                  Se poate, cred ca cel mai simplu iei un plus din panoul de sigurante (un plus permanent nu unul "dupa contact") si il aduci la firul tau care duce la butoanele.

Comment

Si atunci o sa dai peste cap instalatia electrica a masinii... Cel mai sigur este sa refaci toata instalatia electrica de actionare a geamurilor.
                    Chiar si la unele module de ridicare geamuri, in momentul actionarii lor se alimenteaza si tabloul de bord. Asta pentru ca in acel moment se alimenteaza circuitul de plus dupa contact cu un plus permanent. Nu ar fi o problema cand masina este oprita si motorul oprit, dar in alte situatii nu stiu la ce te poti astepta.
                    GL-22-TOF

Comment

se gasesc becuri pt butoanele de la geamuri?

ca sa ars unul si nu gasesc nicaieri ... la dealer gasesc?
                      Last edited by Dany_DNY; 2 January 2010, 18:14. Reason: Automerged Doublepost
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

ledurile de 3mm sunt bune ? pt butoanele de pe consola
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

cred ca sunt bune. mie baietii care mi-au inlocuit becurile cu leduri cred ca de 3 mm ai pus.
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Daca nu vreti sa apelati la modificarea mai fiabila cu LED-uri si doriti sa ramaneti la clasicele becuri dati un semn si va pot ajuta cu unele functionale!
                            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

nu folositi leduri de 3 sau 5 mm se vade doar punctul de lumina,eu mi-am pus leduri smd si lumineaza super ok da-ti un ochi aici http://www.loganclub.ro/forum/maneta...tml#post656157

Comment

probleme luminare panou cu reglajele cliemi

Salut, sa ma ajute careva, de cateva ziel nu mi se mai aprinde panoul cu reglajul climei, nici treptele de reglaj nimik, doar ledul de la AC.cum pot da jos sa verifi, exista vreun bec care sa se fi ars..

multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google