Mie mi s-a ars becul de la bricheta si cand ma gandesc ca e ceva migaleala sa il schimb,nici nu imi vine sa ma apuc.
beculete butoane geamuri electrice spate logan
Collapse
X
-
Originally posted by doru73 View Postvreau sa fac geamurile electrice de pe fata sa mearga fara contact pus.se poate? ms. am logan ABSplus.
Comment
-
Si atunci o sa dai peste cap instalatia electrica a masinii... Cel mai sigur este sa refaci toata instalatia electrica de actionare a geamurilor.
Chiar si la unele module de ridicare geamuri, in momentul actionarii lor se alimenteaza si tabloul de bord. Asta pentru ca in acel moment se alimenteaza circuitul de plus dupa contact cu un plus permanent. Nu ar fi o problema cand masina este oprita si motorul oprit, dar in alte situatii nu stiu la ce te poti astepta.
Comment
-
se gasesc becuri pt butoanele de la geamuri?
ca sa ars unul si nu gasesc nicaieri ... la dealer gasesc?
Comment
-
ledurile de 3mm sunt bune ? pt butoanele de pe consola
Comment
-
cred ca sunt bune. mie baietii care mi-au inlocuit becurile cu leduri cred ca de 3 mm ai pus.
Comment
-
Daca nu vreti sa apelati la modificarea mai fiabila cu LED-uri si doriti sa ramaneti la clasicele becuri dati un semn si va pot ajuta cu unele functionale!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
nu folositi leduri de 3 sau 5 mm se vade doar punctul de lumina,eu mi-am pus leduri smd si lumineaza super ok da-ti un ochi aici http://www.loganclub.ro/forum/maneta...tml#post656157
Comment
Comment