Setari Ascunse La Radiocasetofon Radiocasetofon Stock Philips 22DC229/62 Logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Setari Ascunse La Radiocasetofon Radiocasetofon Stock Philips 22DC229/62 Logan!

Salut!
    Dupa rasfoirea instructiunii de utilizare a radiocasului Philips 22DC229/62 de pe Logan am observat ca la functia Expert exista o setare SPEED care ar trebui sa creasca sau sa diminueze nivelul sonor în funcţie de creşterea sau reducerea vitezei automobilului, dar numai dacă aparatul radio primeşte informaţii despre viteza automobilului! Am probat aceasta functie dar la mine nu se modifica deloc nivelul sonor, oare de ce?
    Apoi am citit undeva pe forum ca daca apesi simultan combinatia de taste 2 si 5 poti intra in modul bruiat, si dupa aceea introducand codul casului intri intr-un meniu cu curbe de egalizare in functie de rezonanta si acustica masinii, curbe de sonoritate pt. clio, megane, laguna, twingo, etc. de la 0 la 5(oare si pt. Logan?), setare pt. zona de receptie? A incercat cineva aceasta functie si oare asa este cum am scris mai sus?

aia cu speed am setat-o eu la mine si chiar functioneaza. Initial la fel ca tine ziceam si eu ca e vrajeala dar ulterior am realizat ca nu e. Incearca sa vorbesti cu altcineva in masina la peste 100km/h, nu o sa reusesti sa te intelegi, sau dai volumul aproape de maxim fara sa baraie boxele inainte sa pleci de pe loc si o sa vezi ca undeva pe la 70 80km/h incep boxele sa baraie. Bineinteles daca setezi speed la maxim.

ps. pe radio diferenta e infima, incearca pe CD
    sigpic

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google