A Dat Cineva Gauri In Toba La Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A Dat Cineva Gauri In Toba La Logan ?

salutare . A dat cineva gauri in toba la logan ?

Detaliaza putin ce fel de gauri si pentru ce?
    sigpic

Comment

nu vad rostu lor toba de logan nu se duce asa repede (finala) doar daca ai cumva peste 250 mii km

Comment

gauri in toba finala sa se auda k o toba sport

Comment

Mai repede o elimini, decat sa o strici.

Comment

Mare lucru nu o sa se auda si daca nu ai bani de una sport taie finala si sudeaza o tzeava dreapta o sa fie altceva decat cea stock gaurita.

Ps:Cauta si vei gasi cum sa faci din toba stock una sport.

Poftim sa nu obosesti cautand http://www.loganclub.ro/forum/toba_s...na-t10580.html
            Last edited by felix. m; 17 November 2010, 22:51. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

daca vrei sa se auda sport dao jos si pune una sport e mai estetic si se aude bine

Comment

Cea mai ieftina solutie pentru toba sport e sa dai finala jos sa pui teava.Daca gauresti finala stock sau o golesti o tai sau ce ii faci o sa sune lafel de bine ca o dacie obosita de ii rasufla evacuarea pe la toate incheieturile.Am pe cineva care are pe logan finala stock golita si se aude urat..zbarnaie intra in rezonanta si tot asa.
                Cu teava se aude tare..dar macar se aude frumos,stil wrc asa.
                AG 16 Y M A

Comment

gresit , cand mi`am taiat toba stock acuma 2 ani , am fost curios sa vad cum se aude fara finala , surpriza mare , se auzea aproape la fel , poate umpic mai tare , dar nesemnificativ.
                  pe atunci aveam si catalizator si intermediara.

Comment

ma refeream ca daca tai gauresti si astea pe toba stock nu sa o tai de tot.Nu m-am exprimat cum trebuie.
                    Oricum cel mai ok suna cu finala sport.
                    Poate se auzea aproape lafel pe loc sau inauntru.Iti zic eu ca afar se aude destul de tare fara finala deloc.
                    Ceva de genu: http://www.youtube.com/watch?v=TbITHnOcb_c
                    Last edited by al!n; 18 November 2010, 01:15.
                    AG 16 Y M A

Comment

Retoric te intreb cum pot sa-ti vina asemenea idei sa ingauresti toba finala? Ce rezultat obtii? Eu am toba gaurita deja de la calitatea materialului dar nu-mi dau interesul o las pana pica si crede-ma nu se aude deloc wrc.

Comment

salut
                        eu am gaurit toba finala cu un burghiu de 5mm dar nu ptr sunet ci ptr a se scurge apa din toba. sunet 0000 fara probleme o poti gauri in partea cea mai joasa adika unde se aduna apa. mentionez ca spal masina la 2 - 3 zile. odata la luna mai bag cate o sarma pe gaura sa o desfund. la prima gaurire a curs apa si condens la greu din toba. eu unu recomand doar ca sa nu stea apa in toba automat rugineste mai greu.
                        o zi buna tuturor si spor la gaurit
                        hdfbg

Comment

şi oricum face condens-uscare,eu unul nu am auzit pe nimeni ca dup 5-6 ani,sa+i cadă tobele la logan!!!
                          Părerea mea este ca ai gaurit toba degeaba !
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

solenta care avea toba de tabla normala avea o gaura din fabricatie la logan fiind de inox nu i-au mai dat dar nu i-ar strica mai ales iarna. dupa 6 ani si 125 mii toba e o.k. la exterior dar cand am ambalat ceva mai tare ca sa ies din gheata mi-a scuipat bucati din site care cred ca s-au dus

Comment

finala se incalzeste deci apa provenita din condens se evapora
                              sindromul 1300 vad ca nu a disparut

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google