Sunt unii useri pe forumul asta carora in loc de permis si masina le-ar trebui bilete de internare... la psihiatrie. Cum sa dai frate gaura in toba ca sa se auda mai frumos?
A Dat Cineva Gauri In Toba La Logan ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
chiar trebuia inviat un topic de un an si ceva ?
dany1405, am loganu' de aproape 7 ani, si toba e la fel ca inainte, nu i-am dat nici o gaura, si nici n-am de ce sa o schimb. Poate la vara o sa iau carub, dar nu bag mana in foc.
Legat de WRC, daca vreti sa se auda asa, dati jos toata toba si lasati-o asa. eventual puneti teava de 40-45 de la serpisori pana in spoiler
Comment
-
adevarul este ca atunci cand dai o parere pe acest forum este unul mai destept decat altu si spune contrar a ceea ce spui tu indiferent de situatie. eu am dat o gaura in toba la masina mea la toba mea ce pana mea. mai dau una sa-l multumesc si pe celalat user. eu unu am dat gaura ca sa curga apa din toba pt ca la spalatorie nu tin cont de toba.
o seara buna tuturor. e parerea mea indiferent daca place sau nu cuivahdfbg
Comment
-
Intr-adevar, dupa cum spunea un coleg mai inainte sindromul 1310 este inca prezent.
Fratilor, de unde le scoateti?
Masina mea implineste luna asta 7 ani si 5 luni si tobele n-au nici pe naiba, in afara ruginei superficiale de la exterior, care este absolut normala.
Si asta FARA gauri date in eaLast edited by mariusnicolae; 5 March 2012, 08:16.
Comment
Comment