Grila Fata Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grila Fata Tuning

Imi poate spune va rog dintre cei care si-au montat grila fata din kit-ul de origine Dacia daca se potriveste si pe bara de MCV. Stiu sigur ca ornamentele nichelate nu s-au potrivit de la bara veche pe cea de MCV deoarece sunt mai late.
    Vreau sa cumpar aceasta grila si nu as da banii pe ea degeaba.

Va multumesc!
    Attached Files
    tema, ideea si morala este banii
    banii este fericire restu' tot e amagire

si asa sunt destul de rare, nu cred sa aiba cineva pusa pe un mcv..are si un pret incredibil pentru o raie de plastic ...sper sa afli
    sigpic

Comment

sunt multi care au bara de MCV pe logan berlina. pretul este relativ ok. ma intereseaza doar daca se potriveste

Comment

este un mcv pe forum care are montata aceasta grila. daca vei cauta il vei gasi. stiu oricum ca nu intra perfect, var mai trebui mici ajustaje, dar pana la urma incape.

Comment

din pacate nu am gasit pe nimeni. nu as vrea sa fac modificari. cred ca grila de MCV este putin mai mare. daca a montat cineva pe MCV il rog sa imi spuna cum a facut

Comment

domnu, d aia exista search ca sa te documentezi nu o sa ti rezolve nimeni problema daca stai si astepti..mai cauta..daca dany zice ca este, inseamna ca este aici pe forum
            sigpic

Comment

uite aici o masina cu grila sport pe bara de MCV
              iti spun de pe acuma ca si sigur ca nu se potriveste la fix , doar la bara de berlina intra perfect.
              ai de muncit ceva la ea sa se potriveasca.
              mai degraba ia legatura cu propietarul masinii si te va lamurii.

Comment

Multumesc CataFOF. Am gasit si eu thread-ul acestui user dar nu mi-a raspuns cand l-am intrebat.

-Geo- nu ma astept sa imi rezolve altcineva problema. Am gasit pe cineva cu grila montata numai ca nu mi-a raspuns si mi-am zis ca mai este si altcineva pe aici.

Comment

tre sa raspunda la un moment dat
                  sigpic

Comment

Oricum incerci sa o montezi nu o sa iasa perfect. Este facuta special pt bara de berlina si nu se potriveste nici V-ul nici partea de sus. Cu modificari se poate monta dar nu o sa iasa niciodata cum este montata pe o bara de berlina.

Comment

multumesc mult. de asta imi era frica

Comment

stie cineva daca se gaseste grila simpla fara emblema cu "dacia" pt ph2?
                        Stock is boring...
                        My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

aia daca o vrei tre sa ti o faci singur..simpla nu exista
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google