If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi poate spune va rog dintre cei care si-au montat grila fata din kit-ul de origine Dacia daca se potriveste si pe bara de MCV. Stiu sigur ca ornamentele nichelate nu s-au potrivit de la bara veche pe cea de MCV deoarece sunt mai late.
Vreau sa cumpar aceasta grila si nu as da banii pe ea degeaba.
este un mcv pe forum care are montata aceasta grila. daca vei cauta il vei gasi. stiu oricum ca nu intra perfect, var mai trebui mici ajustaje, dar pana la urma incape.
din pacate nu am gasit pe nimeni. nu as vrea sa fac modificari. cred ca grila de MCV este putin mai mare. daca a montat cineva pe MCV il rog sa imi spuna cum a facut
tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
domnu, d aia exista search ca sa te documentezi nu o sa ti rezolve nimeni problema daca stai si astepti..mai cauta..daca dany zice ca este, inseamna ca este aici pe forum
uite aici o masina cu grila sport pe bara de MCV
iti spun de pe acuma ca si sigur ca nu se potriveste la fix , doar la bara de berlina intra perfect.
ai de muncit ceva la ea sa se potriveasca.
mai degraba ia legatura cu propietarul masinii si te va lamurii.
Multumesc CataFOF. Am gasit si eu thread-ul acestui user dar nu mi-a raspuns cand l-am intrebat.
-Geo- nu ma astept sa imi rezolve altcineva problema. Am gasit pe cineva cu grila montata numai ca nu mi-a raspuns si mi-am zis ca mai este si altcineva pe aici.
tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Oricum incerci sa o montezi nu o sa iasa perfect. Este facuta special pt bara de berlina si nu se potriveste nici V-ul nici partea de sus. Cu modificari se poate monta dar nu o sa iasa niciodata cum este montata pe o bara de berlina.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment