Serios? alea sunt blue vison? nu inteleg de ce le zice BLUE Vision, ca tot galbenu ala spalacit sunt :| Bine ca n-am cumparat ) ms mult pt poze!
Schimbare becuri
Collapse
X
-
Nu exista asa ceva. Ori e alb rece, ori albastru. Ai vazut macar vreodata cum lumineaza un bec alb rece de zici asta?
Comment
-
Red_Alin te tin destul dar depinde si cat de mult mergi noaptea(sau ziua cu ele aprinse). Mie mi-a murit becul stanga pe faza scurta dupa 2 ani si 8 luni, iar la putin timp dupa asta le-am schimbat pe amandoua si am pus xenon(am garantie la ele 1 an jumate, sa vedem astea cat ma tin).Last edited by god; 3 April 2009, 16:35.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
faruri albastre
salut ... am si eu o intrebare ... pot gasi becuri cu tenta albastra/alba mai ieftin ca philipsurile alea ? pt simplu motiv ca nu prea am bani acu si mi s-a ars becul d la farul din stanga si as vrea sa le skimb cu ceva alb/albastru . ms anticipat
Comment
-
vad o oferta interesanta pe philips-shop.ro BEC FAR H4 BLUEVISION, blister 2 buc. bec far + bonus 2 buc. bec pozitie W5W cu 87ron + 10ron transport. Imi iau si eu saptamana asta si chiar am sa fac cate o poza pe la 11 noaptea cu before and after sa vad diferenta
Comment
-
Philips sunt foarte fiabile, doar ca pentru luminozitate mai mare este sacrificat timpul de viata: bec normal (premium) : timp de viata 100%, EcoVision: 200% dar lumineaza mai slab cu 20%, VisionPlus cam 75% dar lumineaza cu 20% mai mult, XTreme Power tot cam 75% dar lumineaza +50%, NightGuide Double Life cam 140% dar lumineaza +20%, BlueVision are viata 75% si lumineaza la fel. Adica fitele costa - nu numai ca dai aproape un milion pe doua becuri, dar te si tin mai putin.
Comment
Comment