Schimbare becuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Serios? alea sunt blue vison? nu inteleg de ce le zice BLUE Vision, ca tot galbenu ala spalacit sunt :| Bine ca n-am cumparat ) ms mult pt poze!

Comment

nici eu nu sunt prea incantat de felul in care bat....

nici eu nu sunt prea incantat de felul in care bat....eu aj vrea ceva alb rece care are o anumita tenta de albastru
      Last edited by bogdan BOG; 24 February 2009, 18:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu exista asa ceva. Ori e alb rece, ori albastru. Ai vazut macar vreodata cum lumineaza un bec alb rece de zici asta?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu mam exprimat bine,oricum dupa cum am vazut in poza de mai sus nu pare a fi mare diferenta fata de cele stock

Comment

Eu am becurile de un an,sunt cele stock si momentan sunt foarte multumit de ele.
            Sunt curios cat o sa mai tina.

Comment

SAlutare am si eu o intrebare becurile stoc de pe logan sunt sau nu? halogen ps.sper sa nu fiu stupid multumiri anticipate.

Comment

Becuri cu halogen sunt becurile de la faruri (tip H 4) si becurile de la proiectoarele de ceata(tip H11)
                Captain of the black pearl

Comment

Red_Alin te tin destul dar depinde si cat de mult mergi noaptea(sau ziua cu ele aprinse). Mie mi-a murit becul stanga pe faza scurta dupa 2 ani si 8 luni, iar la putin timp dupa asta le-am schimbat pe amandoua si am pus xenon(am garantie la ele 1 an jumate, sa vedem astea cat ma tin).
                  Last edited by god; 3 April 2009, 16:35.
                  ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                  Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

faruri albastre

salut ... am si eu o intrebare ... pot gasi becuri cu tenta albastra/alba mai ieftin ca philipsurile alea ? pt simplu motiv ca nu prea am bani acu si mi s-a ars becul d la farul din stanga si as vrea sa le skimb cu ceva alb/albastru . ms anticipat

Comment

fluk..am vazut prin carrefour nijte becuri mai ieftine cam pe la 30 lei insa ma indoiesc de durabilitatea lui

Comment

Philips Power2night sunt 54 de lei.Eu am si sunt foarte multumit de ele.De la philips sunt cele mai albastre.
                        sigpic

Comment

am si yo becuri d-alea...ziua asa se vede...noaptea cel putin la mine se vede alb alb....asta daca e faru spalat ca altfel vezi jegu d p el

Comment

vad o oferta interesanta pe philips-shop.ro BEC FAR H4 BLUEVISION, blister 2 buc. bec far + bonus 2 buc. bec pozitie W5W cu 87ron + 10ron transport. Imi iau si eu saptamana asta si chiar am sa fac cate o poza pe la 11 noaptea cu before and after sa vad diferenta

Comment

Cat dai pe 3 set-uri de becuri d-astea, iti iei o instalatie xenon care nici nu se compara.
                              Becurile astea Philips, Ultra, Mega, Blue, etc nu au fiabilitate.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Philips sunt foarte fiabile, doar ca pentru luminozitate mai mare este sacrificat timpul de viata: bec normal (premium) : timp de viata 100%, EcoVision: 200% dar lumineaza mai slab cu 20%, VisionPlus cam 75% dar lumineaza cu 20% mai mult, XTreme Power tot cam 75% dar lumineaza +50%, NightGuide Double Life cam 140% dar lumineaza +20%, BlueVision are viata 75% si lumineaza la fel. Adica fitele costa - nu numai ca dai aproape un milion pe doua becuri, dar te si tin mai putin.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google