If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca ti se pare ca e mai usor sa stai in genunchi langa masina, da, poti demonta carenajele. Sau vrei sa vezi ce simte un posesor de Megane 2 atunci cand schimba un bec? Vrei sa vezi de ce injuraturi esti in stare?
Multumesc, ai fost foarte convingator.
Last edited by gdinca58; 19 April 2017, 16:57.
Reason: Automerged Doublepost
Pierzi nr de km temporari de la ultima resetare. Dacă alte echipamente ( player, ...etc. ) nu au probleme scoaterea bateriei nu afectează cu nimic. Presupun că pentru schimbare nu lași mașina fără baterie mai mult de 10-15 minute.....
Pentru poziții merită becuri W5W de minim 30W ... cu leduri.
Pai asta e nu stiu exact legislatia. Mai ales ca am vazut masini cu galben in pozitii.
Am vazut cat de vechi sunt posturile dar daca tot am intrat pe aici mi-am zis ca poate fi cineva interesat inca despre subiectul asta. Legea zice.
Autovehiculele vor fi prevăzute în față cu:
a) cel puțin două faruri cu lumini albe sau galben-selectiv cu două faze: faza lungă (lumina de drum), care să poată lumina în mod eficace drumul noaptea, pe timp senin, pe o distanță minimă de 100 m, și faza scurtă (lumina de întîlnire), care să poată lumina drumul, în aceleași condiții, pe o distanță minimă de 30 m, fără să împiedice vederea celorlalte persoane care folosesc drumul;
b) două lanterne de poziție cu lumini albe vizibile noaptea, pe timp senin, de la o distanță de 150 m, fără să împiedice vederea celorlalte persoane care folosesc drumul;
Pierzi nr de km temporari de la ultima resetare. Dacă alte echipamente ( player, ...etc. ) nu au probleme scoaterea bateriei nu afectează cu nimic. Presupun că pentru schimbare nu lași mașina fără baterie mai mult de 10-15 minute.....
Pentru poziții merită becuri W5W de minim 30W ... cu leduri.
Multumesc.Adevarat,10-15 minute,cat fac un pic curat pe langa ea si poate sa schimb un bec ars.Se pare ca altfel nu incape o mana de barbat.
Last edited by gdinca58; 21 April 2017, 17:10.
Reason: Automerged Doublepost
Daca mai e cineva interesat de schimbarea becurilor de pozitie la Logan:
-nu e neaparat necesar sa ai mana mica,incape si o mana normala de barbat(nu trebuie sa-ti pui nevasta sa schimbe becurile)
-intai trebuie sa vezi bine unde e pozitionat suportul becului
-uita-te cu o lanterna, in lateral (fata de becul de far)
-cauta doi cilindri mici din plastic, din care ies doua fire
-sunt pozitionati sub suportul becului portocaliu de la semnalizare,suport care are o coada in jos.
-baga mana pe sub conductele AC(daca ai),daca e pe dreapta,sau pe sub manunchiul de fire care merg la relee,daca e pe stanga
-nu te uita la mana
-pe pipaite,prinde intre aratator si degetul mare cei doi mici cilindri,rasuceste si trage
-daca vrei sa mai faci putin loc,scoate capacul si garnitura becului de far(le pui usor la loc,la sfarsit)
-e posibil sa-ti julesti putin mana,dar de incaput,incape.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment