Inlocuire bara fata Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire bara fata Logan

Salut . O tanti a reusit sa-mi loveasca Redul . Cand m-am programat la reparatie , am vorbit cu cei de acolo daca imi pot pune bara fata de MCV iar eu sa platesc diferenta . Ei mi-au spus ca nu se schimba doar bara in sine si se mai schimba si ornamentele de pe ea ( cam 350.00 ron ) , si ceva pe sub ea si nu stiu mai ce .

A mai schimbat cineva , este real ce mi-au spus ei ?
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Au vrut sa nu-ti puna bara de MCV.
    Normal ca se schimba si ornamentele calandru, dar se pot pune cele de MCV, fara probleme.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dar mai ziceau ca se schimba si ceva pe sub bara nu doar ornamentele nichelate .
      B -X X - DDF x 2

Comment

am eu bara de MCV...se potriveste la suruburi,dar trebuiesc suporti de proiectoare noi(30 lei aman2)..Bara de MCV e mai ieftina dekt cea de Berlina

Comment

Da, carenajele pentru proiectoare si suportii lor, care sunt vreo 50 lei toate.
          Deci se poate, numai ca ei nu vor.
          Mergi la alt service.

Comment

si grila de mcv cam 70 ron
            1.5dci
            B-04-RZZ

Comment

Multumesc tuturor . Am vorbit cu Ipso si ambele sunt acelasi pret . Trebuie schimbat doar ornamentul ( 182.00 ron ) si grila de jos dintre proiectoare ( 41.00 ron ) pt ca la berlina este din 2 bucati iar la MCV dintr-o sg bucata . La proiectoare nu m-am gandit dar sa zicem ca ar costa 300 - 320 ron cu totul . Eu zic ca este convenabil . Nu suporti sau elemente de prindere cum ziceau cei de la Meridian . Asa ca renunt la Meridian si ma duc la Ipso .

Daca moderatorii considera ca acest thread mai este util si altora poate ramane deschis . Daca nu il pot inchide .
              B -X X - DDF x 2

Comment

Hai ca am facut treaba . Am vorbit ieri dimineata cu unul de la Ipso , totul Ok , se putea . Dupa amiaza , era altul care mi-a spus ca nu se poate . Vedem .
                B -X X - DDF x 2

Comment

Totul se poate, numai ei sa vrea.

Comment

Mda . La Ipso nu s-a mai putut ca am dat peste un bou. Am dus masina tot la Meridian , o rezolvam doar ca nu au bare de MCV. Cica ar comanda de o saptamana si nu primesc . Asa ca pana data viitoare ( sper sa nu mai am ghinionul ) raman tot cu bara stock . Mai rau ca trebuie sa iau o masina de la serviciu , un Matiz sau un Transit . Prefer Transitul , Martizul e praf .
                    B -X X - DDF x 2

Comment

Am sa o schimb eu acuma saptamana asta..ca eu am luat o groapa..si am lasat ceva bucati de bara acolo pe campul de lupta...vreau sa imi pun bara de MCV dar p casco..o sa va zic un pret si ceva poza...numai bineeeeeee
                      LOGAN 1.6 16

Comment

Tu n-o sa platesti decat ornamentele, nimic altceva.

Comment

Platesti ornamentul nichelat ( zic ca este diferit un pic ) , cele 2 grile de aerisire de jos ( la MCV sunt dintr-o bucata , la berlina din 2 , suportii de proiectoare daca ai proiectoare si atat . Barile au acelasi pret , aprox 600 lei . Acum depinde de service daca vrea sa monteze de MCV sau daca au pe stoc . La mine cand am dus-o in service nu aveau de MCV de o saptamana si nu stiau cand le vine . Chiar am auzit discutia ca nu au pt ca aveau un MCV care astepta bara .

Bafta .
                          B -X X - DDF x 2

Comment

Si trebuie luata sigla de pe bara veche si pusa pe bara noua, cu tot cu cleme.

Comment

Am fost si m`am interesat..handicapatii..nu vor..ca cik tre sa comande 4 numa..ca asa numa se poate si bla bla..poi nu`i corect..bara de mcv e mai ieftina putin decat cea de berlina..iar suportii pt proiectoare iam rez din alta parte.ce ar trebui sa platesc e doar fagurele..grila de jos..atat..dar ei is foarte lenesi si figuri in cap..pana la urma cred ca o sa cumpar eu bara din alta parte si merg cu ea sa o monteze si sa o vopseasca iar asigurarea imi da mie banii pt bara si lor pt vopsit si montat..ce dracu..daca eu de aia vreau de aia imi pun..nu ca nu au ei chef..va anunt ce am rezolvat..numai bine
                              LOGAN 1.6 16

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google