Vreo 125 de lei o dat si shtreulea cu tot spoiler mcv si deflectoare aer
Inlocuire bara fata Logan
Collapse
X
-
-
Si cand te gandesti ca ei nu pierd nimic, ba chiar isi mai fac vanzare la piese.
Comment
-
Andrei , cei din service sau mecanica nu au nici un interes sa se complice cu inlocuiri de bari pt ca venitul lor nu se schimba , isi iau acelasi salariu . Daca ai vorbi cu cei de la vanzari ei ar face pe dracu in 16 sa te rezolve pt ca in general cei din vanzari isi iau un comision din vanzarea lunara .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
@valeriu61: Se poate monta bara de MCV pe Berlina, fara nici un fel de modificari. Si sa stii ca sunt destui care au schimbat-o pe Casco, chiar si de la noi de forum (Streulea, Supercar si mai sunt cativa), dar depinde de service. Pe la Emilian cred ca se poate, sau in Brasov, la ASV.
Comment
-
Se poate si pe casco..numai sa fie de gasca cei de la service..eu nu am reusit pt ca sefu de service a bagat motive ca ii trebuie p alta masina si nu poate comanda decat la set si abureli de astea..modificari aduse de la mcv la berlina sunt suportii de proiectoare si grilaju ala pe care il platesti`..imi pare rau ca nu am reusit sa fac miscarea asta.asta eLOGAN 1.6 16
Comment
-
Si ornamentul cromat mai trebuie cumparat.
Comment
-
Va multumesc pentru lamuriri. Am sa merg la Emilian sa intreb daca sunt dispusi sa faca treaba aceasta si inca ceva ,sa-mi monteze si proiectoare de ceata. Sper sa nu lesin cand o sa-mi spuna pretul!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Pretul la proiectoare ti-l zic eu, sa lesini pe acasa, nu la dealer.
Ambele proiectoare, cu tot cu cablaj, costa vreo 650-700 lei.
Comment
Comment