Pfff...mai bine pui niste pahare acolo sa zici ca ai proiectoare,
Inlocuire bara fata Logan
Collapse
X
-
Originally posted by andrei View PostPretul la proiectoare ti-l zic eu, sa lesini pe acasa, nu la dealer.
Ambele proiectoare, cu tot cu cablaj, costa vreo 650-700 lei.
Comment
-
Mergi in service sa desfaca bara si s-o puna la loc, ca sa schimbe si brida de prindere, eventual.
Comment
-
Mersi Andrei, prompt ca deobicei ....m-am uitat si pe la altele si am vazut aceeiasi problema iar la altele nu , e ceva "grav" daca a luat-o bara la vale dpdv al componentelor de sustinere , se strica si altceva pe acolo cu timpu ?sigpic
Comment
-
Nu se intampla nimic in timp. Problema asta a aparut de la ruperea birdei sau de la desurubarea surubului de sustinere.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostCe pot face daca exista distanta intre spoiler si far/semnalizator , in partea dreapta fata am un spatiu gol de 1 cm ,in partea stanga este ok . Cred ca asa a fost decand am luat-o , dar numai acum am observat .Last edited by Errors; 30 May 2008, 15:52.
Comment
-
S-a desfacut brida de prindere, mai mult ca sigur.
Comment
-
Eu am pus bara de mcv ... Tot pe casco ... Dar nu am platit decat fagurele ... Atat ... La auto haus ...
sa va zic .. Meseriasi ... Am dus masina ... Dupa fix 18 ore m-au sunat sa ma duc sa o iau ... Si au schimbat aripa fata portiera fata portiera spate aripa spate (cu o sudura impecabila) si barile + vopsit ... (nu am facut-o praf..calm) aveam mici infundaturi de la binevoitorii carora trebuie sa le facem cinste cu senzori de parcaresigpicMy ride
Comment
-
Si ornamentele de sus si suportii de proiectoare? Nu le-ai platit si pe astea?
Comment
-
E si normal, atata timp cat nu stai langa masina, sa discutii cu oamenii.
Comment
Comment