pentru ce platim impozit auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pentru ce platim impozit auto

am doua masini :un logan si un papuc
    platesc la primarie 49 lei pentru logan si 200 lei pentru papuc
    in oras platesc orice parcare
    acasa parcheaza cine apuca ,sunt multe masini dar toti platesc
    pentru ce ?
    n-o pazesc
    nu ai loc de parcare
    asigurare ii platesti
    si multe altele...
    daca sunt mult masini si le impoziteaza sa amenajeze parcari............
    Attached Files
    sigpic Alexandria

nici nu mai are rost intrebarea asta...raspunsul e simplu..platim pentru ca traim in romania..iar autoritatile au nevoie de banii din impozite pentru a ne asigura noua tot confortul de care avem nevoie...la mine in oras,presedintele cons judetean castiga toate reparatiile la drumuri...si cand i s-a zis ca nu are voie a facut o firma pe alt nume care castiga licitatiile dar ca inchiriaza utilajele de la el...si s-a aratat clar ca fura din banii nostri..dar face cineva ceva?..asta e..poate cu generatiile care vin se va schimba si mentalitatea,,,poate...

Comment

si de la anul creste impozitul auto
      sigpic Alexandria

Comment

Noi romanii suntem obisnuiti cu taxe,impozite,etc...... ar trebui sa iesim in strada cand mai pun o taxa sau le maresc pe cele actuale dar cine?
        sigpic #

Comment

sincer sa fiu nu ma deranjaza sa platesc impozitul ... banii se duc la buget sau unde se duce ... dar macar sa faca ceva util in favoarea noastra .. parcari drumuri etc ... asa ... facem buzunarul mare altora
          sigpicMy ride

Comment

VA spun eu de ce platim pt ca avem conducatori incompetenti care nu stiu sa aduca bani si acesta metoda e cea mai simpla.Sa ne traiasca

Comment

Pai la capitolul TAXE si IMPOZITE suntem primi.Dar la SALARIZARE ultimi.
              De,traim in ROMANIA si asta ne ia toti BANII.
              Numai bine si sa trecem de criza cit mai bine,dar dupa cum se vede,autoritatile trebuie sa aduca bani la stat din piatra seaca........oare de unde pot lua ei taxe si impozite de la oameni de rand...........mama lor de hotiii.........
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

de unde? din buzunarele oamenilor. sti cum e.. ai sau nu, tot trebuie sa dai. nu inteleg rostul impozitelor, la fel cum nu inteleg rovigneta.
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

trebuie platit
                  si o sa apara taxa de poluare
                  o sa ajungem cu multe taxe de platit ,vom avea nevoie de un dosar de chitante in masina
                  sigpic Alexandria

Comment

Pai taxa de poluare nu am platit-o cind am imatriculat masina?Asa sa spus atunci,ca-i taxa de poluare-prima inmatriculare.
                    Dracu sa-i iua cu taxele lor cu tot............hotiii........hotiii....
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

Nesimtiti platiti din banii nostrii - am primit 2 somatii in ultima saptamana ca am parcat pe zona verde cand parcarea era plina. Stiu sa dea somatii dar solutii nu - de aia ne platim impozitele.

Comment

Pai uite asa string banii pt. parcari...........taxe taxe taxe......solutii ioc........banii'ni storc....
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

Impozit ar trebui sa plateasca numa cei care tin masina pe domeniul public nu si de cei care le tin in curte si nu ocupa pe domeniul public .

Comment

platim de prosti ....
                            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

nu de prosti ,doar ca trebuie
                              si e vorba de noua taxa de poluare nu cea de prima inmatriculare
                              sigpic Alexandria

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google