pentru ce platim impozit auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aceste ....... care ne conduc nu mai stiu prin ce mijloace sa mai faca rost de bani la buget.daca banii ar merge acolo unde ar trebui si se tot spune de sanatate ,invatamant etc ar mai fi cum ar mai fi dar banii se duc la unii baietii smecheri de prin parlament care saracii nu trebe sa simta criza.am luat un teren luna trecuta la e 85.am o mica afacere .trebe sa platesc intrarea in e 85 circa 330 euro pe an ptr o portiune de 40 m patrati.platesc impozit pe masini ,rovignete ,la una am platit si taxa de prima inmatriculare si acum urmeaza inca una de poluare iar banii bineinteles ca nu vor ajunge la ministerul mediului ca si pana acum.de unde domne ?de unde atata?si la noi e criza si atunci statuce masuri ia ne mai da un sut in fund multimii.de iesit in strada no sa vedeti pe nimeni.
    Last edited by margelatu; 10 March 2009, 18:18.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

poate din acele taxe ce se vor anula vor fi si unele care sa ne avantajeze pe noi
      sigpic Alexandria

Comment

poate, dar nu in romania. sau poate si in romania dar peste vreo 20 de ani. in ziua de azi nu stiu prin ce metode 'legale' sa ne mai ia banii, si tu vrei sa iti scoata din taxe ca sa fie spre avantajul tau. sa fim seriosi, nu se poate. cel putin nu momentan
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Sa faca primaria bani si sa isi creeze cei care conduc birouri luxoase si sa cumpere masini in loc sa faca ceva cu atatea gropi ne mai miram ca incepe sa bata ceva la msina si zicem ce este slaba facuta dar nu este asa!

Comment

daca ati urmarit prin presa un reprezentant u.e. ne-a vizitat special in acest sens(n.r. reducerea taxelor).la ora actuala aceasta tara (rou)are in jur de 400 de taxe ascunse sau neascunse care necesita un volum imens de birocratie,se urmareste prin reducerea nr.de taxe sa se usureze viata cetateanului,si reducerea aparatului administrativ.
            nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

nu pot sa cred una ca asta. statul sa nu ne mai fraiereasca? renunta la unele taxe(da), dar baga altele dupa ce pleaca cei de la ue(da), si tot nu scapam. as vrea sa vad ziua in care o sa vad stire la tv ca de maine nu se mai incaseaza o serie de taxe. dar visez. ganditi-va numai la rovigneta, care nu ar trebui sa existe, pentru ca pretul ei se afla si in litrul de benzina. rovigneta este un fel de a lua bani degeaba de la oameni, punandu-i sa plateasca de 2 ori acelasi lucru.

eu personal as fi fericit daca peste tot in romania s-ar practica preturi in lei. asta imi doresc. am intrat la ASV Brasov -dealer dacia- si am ramas prost cand am vazut ca toate chichitele aveau preturi in euro. un pret in lei nu am vazut
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

azi am vazut la b1 ca din 2010 se va transforma taxa de poluare in impozit anual conform ..........si din 2011 se v-a interzice circulatia pe drumurile publice a masinilor non euro
                sigpic Alexandria

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google