Domnilor, ce parere aveti de rezistenta masini la impact ( DOAMNE FERESTE SA VA LOVITI SAU SA MI-O LOVESC) cica are fi echivalentul unui glof 4
EuroNCAP
Collapse
X
-
In primul rand threadul n-are ce cauta la sectiunea dCi si in al doilea rand se scrie NCAP.
-
un baiat de la mine din Blaj s-a lovit de un parapet la 130 la ora si a scapat destul de bine... adica vreau sa zic ca a scapat putin sifonata masina dar el e teafar ... nici o zgarietura. asta imi da incredere in siguranta de 10.000 de euro a loganului ) mergea spre Cluj si a prins vreo 20 de metrii de gheata si s-a rotit de vreo 3 ori pe drum dupa care poc in parapet.
Comment
-
pai da , dar prestige-ul are si ramforsari in usi , cea ce tin mai bine la un soc , dupa parerea mea , si ramforsarile sunt si pt. testul frontal si cel lateral + airbagurile laterale , eu zic ca ate un mic atuu in fata celorlalte deaia am zis sa mai intreb lumea sa isi dea cu parereaMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View Postprestige , stiu ca are ramforasari suplimentare in usi fata de celelalte
Comment
Comment