Originally posted by Lucianitos
View Post
EuroNCAP
Collapse
X
-
toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
-
Originally posted by andrei View PostAsta cine ti-a mai zis-o? Tu ii crezi pe toti care zic numai prostii?Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Are exact aceleasi ranforsari care le are orice versiune de Logan, nu difera cu nimic.
Comment
-
Poti sa ai ce dubii vrei, eu ti-am zis cum e, daca vrei ma crezi, daca nu, nu...
Comment
-
Din moment ce codurile de la usa de Prestige si alta usa de la orice versiune sunt la fel, nu vad cum ar avea Prestige-ul alte ranforsari?
Comment
-
-
....un prieten dupa ce s`a dat de cateva ori peste cap ....cred ca avea in jur de 60-80 km/h cand i`a fugit spatele si a ajuns in campLast edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:43.
Comment
-
are casco? daca nu vai de el. deci alea 3 stele si-au facut datoria masina nu arata rauLast edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:46.
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View Postare casco? daca nu vai de el. deci alea 3 stele si-au facut datoria masina nu arata rauLast edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:46.
Comment
Comment