If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stie careva cum putem identifica data fabricatiei?
Stie careva cum putem identifica data fabricatiei?
Buna ziua .
Am si eu o curiozitate ,stie careva cum putem identifica data fabricatiei la Logan
(eu am cumparato in Decembrie 2007, dar am auzit ca lotul ar fi din aprilie -mai)
Va Multumesc Anticipat.
Poi desfa capacele de la boxele fata si o sa gasesti lipit pe spatele lor o hartie cu data fabricatie lor mai poti gasit hartie pe spatele mochetei din portbagaj,interior cochilie volan si o sa vezi cand a fost asamblata masina .... cel putin la mine sunt toate septembrie si masina o am din octombrie.
Din cate mi-a spus mecanicul un lot din Martie - Aprilie 2007 au avut probleme cu ''scurgere de ulei pe la distributie'' (nu mi-a spus care a fost problema.).
la mine pe usa din dreapta scrie ambition
dar eu am laureate plus
de ce ?
Pai la tine masina a fost facuta zob in drum spre dealer, si au incercat astia sa o refaca cum au putut , iar usa din dreapta este de la un Ambition... glumesc , normal, nu ma lua in seama !
Au gresit aia din uzina cand au lipit stikerul ala.
Din cate mi-a spus mecanicul un lot din Martie - Aprilie 2007 au avut probleme cu ''scurgere de ulei pe la distributie'' (nu mi-a spus care a fost problema.).
Lot noiembrie-decembrie 2006 au avut probleme. Eu am avut cu a mea. Am fost in garantie, am schimbat simeringu de distributie, dar acum iar pierde tot pe acolo. Ma voi duce iar
trebuie sa mergi neaparat iar ,pentru ca am inteles ca problema nu este simeringul si este nu stiu ce ax fabricat prost care duce la deteriorarea simeringului (spune-mi te rog la ce service ai fost ,si daca este din bucuresti.).
Pai la tine masina a fost facuta zob in drum spre dealer, si au incercat astia sa o refaca cum au putut , iar usa din dreapta este de la un Ambition... glumesc , normal, nu ma lua in seama !
Au gresit aia din uzina cand au lipit stikerul ala.
Si un prieten de-al meu are un Laureat Plus, si tot Ambition scrie pe portiera.....asa ca cred ca la toate e la fel
trebuie sa mergi neaparat iar ,pentru ca am inteles ca problema nu este simeringul si este nu stiu ce ax fabricat prost care duce la deteriorarea simeringului (spune-mi te rog la ce service ai fost ,si daca este din bucuresti.).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment