Stie careva cum putem identifica data fabricatiei?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Data viitoare cand mergi spune-le ca ai un prieten care a avut aceeasi problema si ca in afara de simering ia schimbat si nu stiu ce ax.Dupa cum am auzit sigur se rezolva problema.
    Imi mai poti spune te rog cat ti-a tinut masina in SERVICE

Comment

Cand mi-a schimbat simeringul, mi-a tinut tinut masina vreo 6 ore nu mai mult.Sau 7-8 cam asa. Oricum putin a stat in service data trecuta. O sa-mi fac o programare si sa vad daca se rezolva.

Comment

unde e poasonata seria motor la 1.4mpi?

Comment

Merci.
          Observ ca ai 1.4MPI ai observat cumva pe la 1500-1800 RPM un zgomot ciudat la motor(ca o bataie)iar dupa 1800-2000 nu se mai aude.

Comment

stie cineva?

Comment

Originally posted by Robert Stefan View Post
              eu am tot un laureate plus si scrie Laureate.
              Imposibil. Ai geamuri electrice spate? ABS?

Originally posted by antonicamrs View Post
              unde e poasonata seria motor la 1.4mpi?
              Pe "oala" amortizorului din dreapta.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu, il am de 3 sapt. 1040 km

Comment

Nu ai verificato cand ai ridicat masina.

Comment

am verificat si ai dreptate.

Comment

poate ca ai o treapta superioara pt. viteza cu care mergi

Comment

nu pt. ca nu am stiut, si apoi mi-au gresit si casco la seria motorului. asta inainte de a ridica eu masina

Comment

No ai gasit datele de ansamblare??

Comment

Originally posted by antonicamrs View Post
                            nu pt. ca nu am stiut, si apoi mi-au gresit si casco la seria motorului. asta inainte de a ridica eu masina
                            seria motor nu o poti vedea decat daca desfaci aparatoarea de la galerie, cum privesti motorul este chiar sub acea tabla. nici eu nu stiam dar am vazut la cei de RAR cand am facut identificarea masinii. ei nu desfac nimic pentru ca folosesc acea camera mica
                            sigpic

Comment

Am fost la service Azi si mi-a schimbat pinionul de la pompa de ulei, semering si tot ce tine de distributie (masina cu 1000 Km la bord.) si zgomotul care se auzea cica era de la un rulment de la cureaua de accesorii . (exact ce vorbeam aseara legat de scurgerea de ulei pe la transmisie) Din cate am inteles toate loturile din 2007 au sau o sa aiba probleme cu pinionul de la distrbutie si simerngul (pinioul este unul facut in romania ),astazi mi la schimbat cu unul original de Renault, in mare cam asta ar fi singura problema.
                              Inca ceva , se recomanda ca dupa ce se schimba ''distributia '' sa va faca si geometria(eu am cerut sa mi se faca geometia dupa ce am observat ca volanul statea putin in stinga).

Comment

Pe mn ma invatat un prieten cum sa verific anul de nastere) la orice masina ...Te uiti la geamu din fata si si la ala din spate sa fii sigur ca ala din fata nu a fost spart sau ivers...Si jos sunt niste puncet si la sfarsit un numar..Si dupa aia poti sa te iei..De ex la golanu meu ii din 2008 si arata asa ..08 ar veni punctele astea ..(2) din 2000 si 08 2008

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google