If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stie careva cum putem identifica data fabricatiei?
Data viitoare cand mergi spune-le ca ai un prieten care a avut aceeasi problema si ca in afara de simering ia schimbat si nu stiu ce ax.Dupa cum am auzit sigur se rezolva problema.
Imi mai poti spune te rog cat ti-a tinut masina in SERVICE
Cand mi-a schimbat simeringul, mi-a tinut tinut masina vreo 6 ore nu mai mult.Sau 7-8 cam asa. Oricum putin a stat in service data trecuta. O sa-mi fac o programare si sa vad daca se rezolva.
nu pt. ca nu am stiut, si apoi mi-au gresit si casco la seria motorului. asta inainte de a ridica eu masina
seria motor nu o poti vedea decat daca desfaci aparatoarea de la galerie, cum privesti motorul este chiar sub acea tabla. nici eu nu stiam dar am vazut la cei de RAR cand am facut identificarea masinii. ei nu desfac nimic pentru ca folosesc acea camera mica
Am fost la service Azi si mi-a schimbat pinionul de la pompa de ulei, semering si tot ce tine de distributie (masina cu 1000 Km la bord.) si zgomotul care se auzea cica era de la un rulment de la cureaua de accesorii . (exact ce vorbeam aseara legat de scurgerea de ulei pe la transmisie) Din cate am inteles toate loturile din 2007 au sau o sa aiba probleme cu pinionul de la distrbutie si simerngul (pinioul este unul facut in romania ),astazi mi la schimbat cu unul original de Renault, in mare cam asta ar fi singura problema.
Inca ceva , se recomanda ca dupa ce se schimba ''distributia '' sa va faca si geometria(eu am cerut sa mi se faca geometia dupa ce am observat ca volanul statea putin in stinga).
Pe mn ma invatat un prieten cum sa verific anul de nastere) la orice masina ...Te uiti la geamu din fata si si la ala din spate sa fii sigur ca ala din fata nu a fost spart sau ivers...Si jos sunt niste puncet si la sfarsit un numar..Si dupa aia poti sa te iei..De ex la golanu meu ii din 2008 si arata asa ..08 ar veni punctele astea ..(2) din 2000 si 08 2008
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment