Stie careva cum putem identifica data fabricatiei?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La mine pe geamurile fata e 07 si pe spate 06, masina e cumparata in martie 2007. Probabil mai aveau geamuri spate pe stoc...
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

@dani p: Acuma intr-o si ma-m uitat la un prieten la un opel astra classic (2007) pe geam din fata stanga avea ...6 pe luneta avea ...5 si pe parbriz avea ...7 si restul geamurilor ...7
      2004 Dacia Logan 1.4MPi
      2006 Dacia Logan 1.5dCi
      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Da nush sigur dar la mn la masina am cumparato de o luna jumate si arata ..08 si e din 2008 iara la un unchi pe focus ..03 masina e din 2003 in general merge treaba asta dar nu la toate masinile;)

Comment

Originally posted by Robert Stefan View Post
          Buna ziua .
          Am si eu o curiozitate ,stie careva cum putem identifica data fabricatiei la Logan
          (eu am cumparato in Decembrie 2007, dar am auzit ca lotul ar fi din aprilie -mai)
          Va Multumesc Anticipat.
          Eu am trimis un mail la vocea clientului si..Mi-au raspuns a doua zi.(mi-au zis data la care a iesit masina mee pe linia de asamblare)
          Dar trebuie sa le dai datele tale (a celui care a cumparat masina,si eventual sa specifici si cand ai cumparat-o)

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google