Inchidere Centralizata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere Centralizata

stiti careva unde ii unitatea centrala de la inchiderea centralizata??pe le logan laureat 2005,

Da, in UCH. Ce vrei sa-i faci sau ce probleme ai?
    GL-22-TOF

Comment

am si eu o problema la inchiderea centralizata din fabrica a masinii,de aprox 6 luni de cand am montata alarma a trebuit sa o armez chiar si in fata casei din cauza ca inchiderea centralizata de pe cheie nu reuseste sa prinda frecventa si de fiecare data piu-piu piupiu, intr-o zi am scos mufa de la antena alarmei ,,chilot`` si ca prin minune cheia masinii functiona ca pe vremuri..
      Exista vreo solutie?;e buna si alarma sa o armezi pe ici pe colo, dar uneori chiar nu e necesara mai ales sa si declanseze in fata casei sau la cineva in vizita..etc nu e cazu sa fie armata..

Comment

Da, solutia este sa montezi unitatea alarmei mai departe de UCH. Apare fenomenul de bruiaj si alarma acopera UCH-ul.
        GL-22-TOF

Comment

am inteles... ms mult, cred ca mie mi-ar lua o zi intreaga sa fac treaba asta si multi nervi...o solutie ideala sa nu mai interfereze una cu cealalta si binenteles cat de cat sa fie ascunsa alarma unde ar fi? banuiesc ca tot prin bord pe acolo...

Comment

puteti posta ceva poze? as fi foarte recunoscator. aceeasi problema o am si eu...inchiderea de pe cheie imi merge doar la app 1m de masina numai din fata sau laterale din spate nu! mentionez faptul ca a fost alarma pusa pe masina dar acum nu mai este au ramas decat firele...

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google