martorii din bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• martorii din bord

am in bord un indicator pentru centura de siguranta
    care e pus sa fie la numar , ca multe altele
    cred ca trebuia sa functioneze.
    in manual scrie ca numai in anumite tari...si la noi e obligatorie centura

138
    da
    88.41%
    122
    nu
    11.59%
    16

The poll is expired.

sigpic Alexandria

Poi ce versiune ai???

Comment

laureate plus
      sigpic Alexandria

Comment

da, la multe alte masini functioneaza, nu vad de ce n-ar functiona si la dacia
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Eu nu prea ii inteleg rostul martorului din bord...caci daca il vad nu ma deranjeaza...in schimb daca are un buzzer enervant pentru atunci cand nu este cuplata centura ar fi ceva.

Comment

La noi nu este obligatoriu sa se puna avertizare pentru centura, deci nu e activat din fabrica.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am votat "nu". Daca ai de gand sa o porti, o pui si fara sa te bip-uie martorul ala...am un prieten care are martor in bord si-l enerveaza la culme sunetul ala strident cand nu pune centura...stiti ce face? Cupleaza centura pe scaun si o lasa tot timpul asa. Si atunci ce folos are???
              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

dar s-o putea activa ,
                semnalul sonor care apare la viteza de peste 120 km/ora tot in alte tari e
                sigpic Alexandria

Comment

eu am votat nu...
                  asa cum a zis si cineva mai sus....cine vrea sa o poatre si e constient de folosul ei....o poarta...cine nu nu...eu o port...atunci cand ies din localitate iar in oras...uneori uit cand ma urc repede in masina si sunt grabit...
                  0.9 tce SL plus

Comment

@cristy plus: Da, se poate activa.
                    Si avertizarea peste 120 km/h este activa si la noi, doar la unele masini.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      @cristy plus: Da, se poate activa.
                      Si avertizarea peste 120 km/h este activa si la noi, doar la unele masini.
                      da?? si eu care miam luat prestige ca am crezut ca le are pe toate.... dar cum traim in romania nici nu exista un standard de echipare pt fiecare tip de logan... sunt ala'n'dala puse toate... ce ma enerveaza!

Comment

silviu ti-ar place ca dupa 120 sa tiuie ??? mie nu .....cred ca l-as sparge in secunda 2
                        sigpic

Comment

La mine e activa chestia aia, dar nu deranjeaza rau, ca la viteza aia si la ce zgomot e, numai aia nu se mai aude.

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                            silviu ti-ar place ca dupa 120 sa tiuie ??? mie nu .....cred ca l-as sparge in secunda 2
                            si eu l'as sparge in 2 sec...
                            nu vreau sa tiuie incontinu.... dar macar acolo o avertizare cat de mica... si in bord sa mearga semnalul luminos pt centura si consumul instant... sa stii ca omul apreciaza si chestiile astea chiar daca sunt "neinsemnate" nu inteleg politica dacia... dar ca in romania de cat sa ne chinuim mai bine simplificam de tot lucrurile

Comment

Daca un martor luminos te încălzeşte cu ceva, cred că se poate activa cu un soft cumpărat de pe net specific DACIA. Nu garantez că îţi vei păstra garanţia. Un cunoscut şi-a cumpărat softul cu cablul pt. laptop şi spune că se pot activa multe chestii de acolo. Poţi încerca dacă vrei adrenalină (garanţia).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google