martorii din bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

silviu_cos politica dacia nu o intelege nimeni..dc au scos consumu` instant? ca se uitau taranii si vedeau 8-9-10-11 l/100 si faceau gat ca le consuma enorm..nu ziceau ca ala e instant..la fel si cu butoanele cu impuls..pana nu si`au prins mainile`n ele nu le`au scos...asa`i cand ii oferi romanului multe...nu stie sa le foloseasca..
    legat de acel martor pt centura..nu ma ajuta cu nimic pe mine..din obisnuinta port mereu centura ..iar cine`i in dreapta si nu poarta il rog sa o poarte..asa ca nu m`ar ajuta cu mult pe mine

Comment

asta e si parerea mea. imi pun centura din instinct, uneori zic ca nu o pun ca merg putin si dupa cateva minute de mers ma trezesc cu ea pusa....
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

dar la masina aia veche pe nume cielo are activ un martor pentru lipsa centurii
        sigpic Alexandria

Comment

da andrrei uite la asta nu m'am gandit... oricum pt romania ar trebui scris pe cb unde arata consumul instant : CONSUM INSTANT(la secunda) ca sa inteleaga tot romanul nu numai generatia tanara.... bineinteles asta in cazul in care ar functiona )

Comment

Originally posted by andrei View Post
            La mine e activa chestia aia, dar nu deranjeaza rau, ca la viteza aia si la ce zgomot e, numai aia nu se mai aude.
            Cum ai activat-o?
            Ma intereseaza numai daca nu presupune taiat si tras de fire.
            Ma intereseaza doar daca e o functie inhibata ce se poate "elibera".
            Logan KissFM 1.5 dC
            B-79-MEF

Comment

dar oare tre sa fie un bec sau un sunet care sa va avertizeze ca va puneti viata in pericol? parerea mea este ca nu. parca la vechile dacii aveati senzori in bord pentru centuri sau alte chestii. centura e pusa sa fie folosita si in multe cazuri este cea care iti salveaza viata. tu poti sa mergi cu I-a si vine unu` cu viteza si te izbeste si daca nu ai centura, iti vezi masina din parbriz. cine nu o poarta face pe teribilistul.
              1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

sunt de acord cu voi..dar eu zic ca daca tot e pus acolo macar sa functioneze..mie nu`mi plac lucrurile de genu..adik il pui de forma..sincer va zic..nu ca ma obliga becu ala sa`mi pun centura sau ceva de genu..dar da bine asa la ochi`..si consumul instant ar fi ceva..stie careva cum se poate activa?
                LOGAN 1.6 16

Comment

exact asa gandesc si eu...
                  se cumpara softul impreuna cu cablul si se fac modificari in cb(se pot activa mai multe chestii)...sau cauta pe forum ca sunt baieti care fac asa ceva!! dar ai grija totul este la "negru" si se pierde garantia !!!
                  Last edited by Seba; 11 March 2008, 11:09.

Comment

eu am votat "DA". asa ca multi altii si eu sunt obisnuit sa pun centura, insa trebuie activat pentru acei tolomaci care inca nu au aceasta deprindere (scuze nu vreau sa jignesc pe nimeni). centura are un scop. nu dai tu in altul ci altul in tine. deci acel martor luminos poate iti salveaza viata o data. si eu sunt interesat ca sa imi activez tot ce se poate pe bord si nu numai... ca doar mai creste si pretul masinii daca vrei sa o vinzi

Comment

daca au pus martori trebuie activati
                      sa nu ii mai puna
                      sau sa le arate la fraieri ce ar trebui sa fi avut
                      sigpic Alexandria

Comment

eu as fi de parere ca ar trebui ca standard si nu pt altceva ci pt ca SALVEAZA VIETI, nu martorul din bord ci centura de siguranta. parerea mea
                        Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Am votat si eu da.. deoarece cred ca este foarte folositoare de multe ori mi sa intamplat sa ma urc la volan si sa uit de centura de siguranta nu ca nu vreau sa o pun dar pur si simplu o uit si dupa ce ajung la destinatie sau dupa mai multi km imi dau seama ca.. nu o am
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

si io am votat DA. si cred ca ar trebui sa functioneze acel martor. nu tot timpul imi aduc aminte de centura (graba probleme) dar de obicei o port.

Comment

daca ai martor in bord inseamna ca trbuie sa fie activ nu pus de pomana , cica in tarile in care sunt obligatoriii, la noi nu e obligatoriu senzorul de avertizare dar e obligatoriu centura
                              cum sa purtam centura daca nu e obligatoriu senzorul
                              defapt traim in romania............totul e posibil
                              sigpic Alexandria

Comment

si eu imi pun centura din instinct dar nu m-ar deranja deloc sa fie activ acel martor.
                                KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google