If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am in bord un indicator pentru centura de siguranta
care e pus sa fie la numar , ca multe altele
cred ca trebuia sa functioneze.
in manual scrie ca numai in anumite tari...si la noi e obligatorie centura
Eu nu prea ii inteleg rostul martorului din bord...caci daca il vad nu ma deranjeaza...in schimb daca are un buzzer enervant pentru atunci cand nu este cuplata centura ar fi ceva.
Eu am votat "nu". Daca ai de gand sa o porti, o pui si fara sa te bip-uie martorul ala...am un prieten care are martor in bord si-l enerveaza la culme sunetul ala strident cand nu pune centura...stiti ce face? Cupleaza centura pe scaun si o lasa tot timpul asa. Si atunci ce folos are???
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
eu am votat nu...
asa cum a zis si cineva mai sus....cine vrea sa o poatre si e constient de folosul ei....o poarta...cine nu nu...eu o port...atunci cand ies din localitate iar in oras...uneori uit cand ma urc repede in masina si sunt grabit...
@cristy plus: Da, se poate activa.
Si avertizarea peste 120 km/h este activa si la noi, doar la unele masini.
da?? si eu care miam luat prestige ca am crezut ca le are pe toate.... dar cum traim in romania nici nu exista un standard de echipare pt fiecare tip de logan... sunt ala'n'dala puse toate... ce ma enerveaza!
silviu ti-ar place ca dupa 120 sa tiuie ??? mie nu .....cred ca l-as sparge in secunda 2
si eu l'as sparge in 2 sec...
nu vreau sa tiuie incontinu.... dar macar acolo o avertizare cat de mica... si in bord sa mearga semnalul luminos pt centura si consumul instant... sa stii ca omul apreciaza si chestiile astea chiar daca sunt "neinsemnate" nu inteleg politica dacia... dar ca in romania de cat sa ne chinuim mai bine simplificam de tot lucrurile
Daca un martor luminos te încălzeşte cu ceva, cred că se poate activa cu un soft cumpărat de pe net specific DACIA. Nu garantez că îţi vei păstra garanţia. Un cunoscut şi-a cumpărat softul cu cablul pt. laptop şi spune că se pot activa multe chestii de acolo. Poţi încerca dacă vrei adrenalină (garanţia).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment