chiar imi place, total, fata spate schimbata, un nou mitsu-gan, cu volan pe dreapta.
Ce Parere Aveti De Loganul Asta ''putin'' Altfel?
Collapse
X
-
Originally posted by grutzz View Postpai daca vorbim de plasa,vad ca totii se leaga de plasa ,pai de audi,de ce nu va luati??sau de evo???sigpic
Comment
-
sincer nu e ray..habar n aveam de modelu asta..ai dreptate, pacat ca are stilu vechi de asezare a numarului, da in rest, forme mai fluide, parca mai frumos, parerea mea...ai si alte detalii? si nu e pentru india e pentru iran...in india il face mahindra.
LE: gata, am gasit detaliiLast edited by - Geo -; 11 December 2010, 22:59.sigpic
Comment
-
bara spate chiar e frumoasa, capacul portbagajului cu locasul pt numar e cam aiurea... in fata se schimba tot in sensul ca nu prea are continuitate cu spatele, dar este destul de interesanta partea de la jumatate in jos a spoilerului, fara grila aia imensa cu plasa, ca doar nu are cine stie ce monstru sub capota...parerea mea!
Comment
-
e ciudat rau de tot ! nu imi place
Ps bara spate e chiar dragutza
Comment
-
lol modelu asta chiar nu l-am vazut,oare de ce nu vindem si noi masinile noastre si in tari straine cu acelasi nume??? cum noi cumparam masinile cu marcile puse de ei?? chiar atat de prosti sunt romani de vand masinile romanesti ,si in tari straine schimba emblema???
Comment
-
am vazut o versiune vopsita integral asa si arata mult mai bine gruttz, dacia e marca a grupului renault..nu poti sa vinzi dacia intr o tara in care n a auzit nici dracu de ea, ca n o sa ai clienti increzatori...asa ca se ia platforma si anume modelul logan si se realizeaza de diferite uzine concesionate de renault prin toata lumea..in america nissan, in india, mahindra, in rusia, lada si tot asa...ca si celelalte marci de mai sus fiecare in tarile lor respective, dacia e marca low cost..nu puteau sa fabrice logan sub marca renault in europa, unde renault e cunoscut ca firma respectata pentru siguranta ridicata si un design mai futurist sa zicem...dacia n are asa cevasigpic
Comment
-
nu ca s ar face de ras, ca oricat ar rade lumea de dacia si performantele ei francezii au gandit o strategie foarte buna sa si scoata vanzarile..doar ca "ieftin si bun" e strategia dacia, renault se identifica cu altceva...da nu se dezic ca e creatie renault, chiar vor sa se stie asta (vezi sigla spate)sigpic
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postam vazut o versiune vopsita integral asa si arata mult mai bine gruttz, dacia e marca a grupului renault..nu poti sa vinzi dacia intr o tara in care n a auzit nici dracu de ea, ca n o sa ai clienti increzatori...asa ca se ia platforma si anume modelul logan si se realizeaza de diferite uzine concesionate de renault prin toata lumea..in america nissan, in india, mahindra, in rusia, lada si tot asa...ca si celelalte marci de mai sus fiecare in tarile lor respective, dacia e marca low cost..nu puteau sa fabrice logan sub marca renault in europa, unde renault e cunoscut ca firma respectata pentru siguranta ridicata si un design mai futurist sa zicem...dacia n are asa ceva
Comment
Comment