Termen livrare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Termen livrare

Am tot citit pe forum cat timp au asteptat altii sa le vina Loganurile si la majoritatea termenul era mai mare de 2 saptamani. Uite am dat si eu comanda la un Logan KISS 1.5dci, ca sa ma trezesc ca dealerul imi spune ca masina e pe drum dupa 2 zile de cand am dat comanda si bineinteles platit avansul si ca trebuie sa soseasca in maxim 3 zile, si mi-a zis ceva de MATC(sau asa ceva, nu stiu ce inseamna). Acum evident eu sunt super fericit ca vine masina, da ma intreb daca nu se poate sa fie vreo masina refuzata de altcineva sau alte smecherii, desi nu as prea crede.
    In rest am citit ce trebuie verificat la primire, asigurarile le fac atunci pe loc la dealer(inclusiv casco), daca mai trebuie sa verific ceva va rog sa-mi spuneti.

Nu este nici o smecherie...si eu am dat comanda,si a doua zi mi-a venit masina...si pot sa spun dupa un an si jumatate ca nu am avut probleme.Pur si simplu au avut masina pr stoc.Alte verificari nu trebuie sa-i mai faci,ca nu e vechia Dacie.

Comment

Am ridicat masina in luna decembrie 2007. Miercuri am primit aprobarea pentru dosarul de credit de la BRD, am anuntat dealer-ul, joi au trimis camionul la Pitesti dupa masina, vineri dimineata la prima ora am ridicat masina. Promptitudinea depinde de seriozitatea dealer-ului.
      Psihoza cu verificatul masinii la ridicare si teama ca ar fi refuzata de altii cred ca e domeniul trecutului, de pe vremea batrinelor Dacii.

Comment

am luat un logan pe 25 11 2007
        e un laureate plus

eu unul am vrut alt model kiss fm,dealerul mi-a spus ca tocmai pe 15 01 2008
        va veni acesta si am ales una din stoc[kiss fm nu mai aveau]
        sigpic Alexandria

Comment

@nr4: Probabil tu ai avut noroc sa se fabrice zilele alea masina exact cum ai comandat si sa nu fie rezervata pentru cineva.
          Sau poate era pe stoc la fabrica, in curte.
          Ai pus ceva optionale pe ea?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu am pus nimic deocamdata
            mare prostie parotul dat cadou
            sigpic Alexandria

Comment

Eu marti am livrat banii si joi am ridicat masina...mai putin de 48 de ore!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Luni au fost depuse actele...si vineri a fost ridicata masina.Bine...prima oara au zis ca dureaza 1 luna jumate pentru ca doream culoarea albastru egee,dar a zis ca are pe stoc culoarea alba, gri perla si albastru marine...si daca vrem sa schimbam culoarea.Si am ales gri perla.

Comment

Totusi e bine....prin Rusia se asteapta si cate 4 luni
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in rusia pot sa astepte si mai mult .....cum asteptam si noi gaz mai ieftin
                    sigpic Alexandria

Comment

Multumesc pentru raspunsuri. Masina este cu dotarile standard, culoare gris platine.

Comment

Daca puneai si ceva optionale pe ea trebuia sa mai astepti, ca ei fabrica doar masini standard si le trimit la dealer, sa le tina pe stoc. Tu ai avut noroc sa o iei chiar cand s-a fabricat, altfel o luai de la un dealer, de pe stoc.

Comment

Am facut si eu comanda de un Kissfm 1.6 MPI, pe 25 martie, plata prin leasing a doua zi, si mi-a spus ca voi primi masina in jurul datei de 29 aprilie! Apoi tipa de la Caremil m-a sunat si mi-a zis daca nu vreau sa preiau o comanda deja facuta de altcineva insa nu i s-a aprobat creditul si a cazut comanda, am zis ca da o iau si ca trebuie sa o ridic pe 8 aprilie, insa iata suntem deja in 8 si azi am dat un telefon si a zis ca sunt blocate momentan livrarile de masini de la uzina, o fi din cauza grevei? Sau dealerul este ineficient, vad mai sus termene de cateva zile si la mine deja sunt 16 zile si mai trebuie sa astept inca.

Comment

Pe perioada grevei, nu se livreaza masini, pentru ca nu pleaca trailerele din fabrica.

Comment

De joi vad in fiecare zi trailere cu logane
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google