Termen livrare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dorutz View Post
    De joi vad in fiecare zi trailere cu logane
    De joi care a trecut sau care vine? Ai info inside?

Comment

De joia trecuta normal
      sigpic

Comment

Poate trailerele sunt ale dealerilor si duc masini de la un sediu la altul, masini de pe stoc.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Trailerele vin dinspre pitesti Eu stau in BRAN langa DN 73 si le vad zilnic
          sigpic

Comment

Ieri am comandat MCV Laureate cu 7 locuri, full extra, venea pe 13 martie, daca se lucra de azi in fabrica De abia astept "masinuta"

Comment

Originally posted by beeci View Post
              Ieri am comandat MCV Laureate cu 7 locuri, full extra, venea pe 13 martie, daca se lucra de azi in fabrica De abia astept "masinuta"
              13 martie? Care an?

Comment

Scuze, mai)

Comment

Mie trebuia sa imi vina pe 25 martie dar mi-a venit pe 20,deci cu 5 zile mai repede!!
                  Comanda am dat-o pe 13 parca!!!

Comment

Offfff, offff, offfff... ce norocosi sunt unii. La comanda mi-au zis 2 saptamani si am fost tare incantat dar la urma s-a dovetit ca n-a fost chiar asa. Mi-au adus-o dupa o luna si cateva zile :P Cel mai dureros a fost s-o stiu de miercurea in curtea dealerului si sa stiu ca mie mi-o dau deabia lunea urmatoare

Comment

Naspa. Dar cel mai nasol este in ultima noapte inainte sa o ridici.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Da Rocri.Dar cel mai misto e cand te suna cu vreo 5 zile inainte sa iti spuna ca a ajuns masina!!!

Comment

Pai cam asa am patit eu Aline. Prima oara m-au tot dus de nas ca e pe urmatorul trailer, pe urmatorul... si tot asa vreo 2 saptamani. Cand in sfarsit a ajuns, mi-a zis ca seful de la livrari a facut un orar si nu mi-o pot da a doua zi.
                          Last edited by iuli81; 9 April 2008, 15:17.

Comment

Si nu ai avut vre-o sticla de Whisky in plus ca sa refaca lista?
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai nu prea, n-am vrut eu sa dau nimanui, nimic. Am zis ca nu primesc nimic gratis sa mai dau si spaga. Asa cum am mai zis pe forum, nici macar un breloc nu mi-au dat ce sa mai zic de presuri sau ce au mai primit altii de la dealer.

Comment

Masina e pe stoc din cauza asta o poti ridica asa repede din cate imi aduc eu aminte cand am comandat am stat vreo 3 luni pana sa vina in prima faza era o perioada mai scurta insa intre timp a intervenit o rezivie la fabrica si termenul anuntat initial s-a prelungit cu perioada in care a fost revizie sau ceva de genul. in vara anului 2005. sa o stapanesti sanatos

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google