Termen livrare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Doar ma laud: la livrare m-au chemat primul din ziua respectiva. La 8:30 semnam hartiile de primire deja.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

La mine s-au miscat ceva mai greu, au deschis la 9:00 si la 9:30 am plecat cu masina.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mie mi-a zis ca ma suna pe la 9:30

Comment

La mine m'am dus sambata dimineata sa ma interesez stiam cam ce culoare vreau ! M'a dus in tarc era singurul prestige ,mi'a placut era exact culoarea care o vroiam asa ca duminica dimineata fuga la dealer cu banii si l'am luuat
          . Nu regret nici un euro pe care l'am dat pe el ! ) toate cele bune

Comment

Ce ma enerveaza...cica a sosit masina, dar trebuie pregatit pentru livrare, asa ca maine la 13:00 sunt programat. In plus nu au aparatori de aripi, si nici covorase pentru toate cele trei randuri de scaune. Sa fie si ceva pozitiv: rezolva ei folierea CIVului la RAR.

Comment

Vad ca esti de prin cluj de unde ti-ai comandat dacia feleac.? sau service automobile 2..?La livrarea masinii cei de la dacia feleac.. foarte repede sau misca.. nu am nimic de comentat. Sper sa te vedem Duminica viitoare cu loganelul tau NOu, o sa fii singurul cu MCV ne anunti si pe noi cand ajunge masina.. si sfatul meu ii sa astepti covorase de la reprezentata pentru cel cu 7 locuri.. ca u stiu unde gasesti altundeva pentru locurile din spate covorase. numai bine
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Am comandat de la Service Automobile 2.
                La intalniri pot sa vin numai sambata, dar vad ca au fost si sambata asa ca... ;)

Legat de covorase: am sunat chiar acum la dealer, si spunea tipul cica momentan nu se livreaza de la fabrica, asa ca am comandat cele pentru 5 locuri, ca am noroi pe curte si nu vreau sa umplu masina noua.

Comment

Final fericit, am adus acasa "masinuta", totul a fost foarte okay la reprezentanta.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google