Cine de aici face taxi cu logan? si ce pareri aveti despre masina.......buna sau nu pt taxi(si din partea clientiilor binenteles ).Eu fac taxi am vreo 24k la bord si chiar nu am probleme si nu pot sa zic ca merg lejer.......mai nou schimb vitezele dupa 2500-3000 rpm si spre uimire mea o scazut consumul(am si deschis un topic cu consum imens acuma il am de 9-10% GPL)si pot sa spun ca sunt multumit de ea pe taxi mai ales ca de la ora 18 pana pe la 4-7 merge motorul non-stop..................TAXI TIMISOARA Ind.369
TAXI....Pareri Logan pe taxi
Collapse
X
-
E o masina buna pentru taximetrie ca are costuri de intretinere reduse si garantie.
Masina e a ta sau a firmei?
-
pt bucuresti cea mai buna.la noi loganul pleaca primul.eu am mcv 16v imi consuma 10.5 in blestematul asta de bucuresti.pana acum am 20600 km si am 2 revizii si atat.
ps am mers si cu altele care pe la 140000 troncaneau ca o caruta cred ca pe la articulatii nu mai avea cauciuc pe nicaieri,se auzea numai fier, dar am vazut una a unui amic a caruia era personala si avea 130000 km nu schimbase nimic pe la articulatii si era bine.asa ca depinde si de cine merge cu ea.
Comment
-
Ii amea pe frma mea.......si la noi de obicei cai BMW sau Audi pe langa tot loganu pleaca primu.Cu gropile ii cel mai najpa si cum acuma cam toata timisoara ii in constructii iti dai seama,orcum cum so stricat tot asa se schimba ........acuma de sambata o inceput iar sa mearga mai bine ca ultimele 2 sapt or fost urate de tot.....putina clientela
Comment
-
loganul meu are 70.000km pe taxi in timisoara.nu am skimbat nimic la el si nici nu bate ceva pe el.
e cea mai buna masina pentru taxi.fiabila si ieftin de intretinut.
pe benzina al meu consuma 8.5 in oras.
acum am un linea si desi are o suspensie mai confortabila ma deranjeaza cauciucurile pe 55.era mai bun loganul cu gume pe 65 pentru craterele din timisoara.
Comment
-
dar vezi asta e idea una e sa fie masina ta si alta a firmei.
ai vazut ca 90% daca nu mai mult din accidentele comise de taximetristi sunt acei soferi angajati pe masinile firmei?nu au soferi si angajeaza orice persoana care crede ca e in stare sa fie sofer.unii lucreaza doar o zi sau alti cateva saptamani maxim.au prins un taximetrist angajat fara permis si altul avea permis fals.
Comment
-
Da stiu in lipovei pe undeva dar n mai stiu exact unde.Is putin care stiu sa lucre si cand ai decont 1 mil daca nu stii sa lucri pt ce sa stai nu?Clar masinile firmei si masina personala......acuma sa vad ce se mai aude de la primaria ca cica se mai dau vreo 80 de autorizatii si poate mai prind si eu sa bag macar 1-2 masini.Cat pt masina personala vreau sa iau un bmw 3xx sau 5xx(cu motor peste 2500) dar nah is scumpe si nu stiu daca o sa pot anu asta........
@Offtopi:Are are loganul functia de oprirea circ benz daca cifra octanica depaseste 1xx??
Comment
-
Golanul meu a facut TAXI pana la 55000km. Am schimbat la el numai consumabile [ulei, filtru etc] si nu bate nimic, nu suna nimic. Daca ar putea saracu sa povesteasca pe ce drumuri a fost....Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
Comment