zilele trecute mam urcat intr-un logan taxiu si avea 180 000 km si pot sa spun ca nu ii mai stateau usile pe el si troncanea din toate incheieturile.asa ca nu stiu dc mi se pare potrivit pe taxiu. poate doar sa fie un singur sofer si sa aiba mult prea mult grija de el si sa reziste vre-o 200 miii
TAXI....Pareri Logan pe taxi
Collapse
X
-
Originally posted by danni View Postzilele trecute mam urcat intr-un logan taxiu si avea 180 000 km si pot sa spun ca nu ii mai stateau usile pe el si troncanea din toate incheieturile.asa ca nu stiu dc mi se pare potrivit pe taxiu. poate doar sa fie un singur sofer si sa aiba mult prea mult grija de el si sa reziste vre-o 200 miii
Comment
-
cam asa ceva .. asa sunt majoritatea de pe la noi din oras .. care sunt pe firma.. rar care au grija de ele , in schimb este unu care o fost printre primii taximetristi cu logan pe taxi aici in oras si merge super si nu troncane si alte probleme(fiindca are grija de el ) insa acum l-am vazut la o firma .. era lovit era in reparatiiIts just a car ...
Comment
-
Vreau sa spun ca doar loganul mi se pare potrivit pentru taxi... Si eu vreau sa incep de maine sa fac taxi cu el daca imi merg planurile. la Bmw, Audi, Mercedes.. toate au costurile de intretinere ENORME,iar din proprie experienta pentru client nu conteaza masina.. ceea ce conteaza cateodata firma iar in privinta griji.. normal daca ii masian de firma se strica repede daca ii masina personala o ingrijesti mai mai mult eviti gropile mergi incet.. pe drumuri rele chiar daca urca consumul..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Loganul pleaca bine din statie.
acum ca am linea nu pot spune ca merge mai rau.Sunt unii care ma ocolesc dar multi se uita dupa masina si plec chiar daca sunt ultimul.
cred ca oamenii au tendinta de a urca in masinile noi aparute pe piata.Altfel nu se explica faptul ca plec dintre E clas model 2005 si passat.
cursele si ciubucul sunt aceleasi ca si cu loganul asa ca nu prea merita efortul de a investi in masina de taxi.
la taxi trebuie luat in calcul la achizitionarea unei masini pretul,spatiul,consumul si costurile reviziilor precum si intervalul acestora.Caii putere nu conteaza la o masina de taxi.
eu am ales fiat linea deoarece e mai scump decat un logan cu doar 1000euro si fiat face reducere prin A.N.P.O.T.R.T.(sindicat national)de 9.5% pentru taximetristi.Au mai contat si faptul ca are un motor mic de 1.3 si 90cp precum,reviziile din 30 in 30000km,distributie pe lant si garantie 3ani sau 1milion de km.
Comment
-
Din ce am mers eu cu loganu sa fie taxi consider ca mergea super bine si nu troncanea nimic in ea , cum spunea si suru mai sus una e sa fie masina ta si sa faci taxi cu ea si una e sa fie masina firmei , eu din cate am observat in lugoj tot mai multi taximetristi se trag pe logan , consider ca e foarta buna pentru taximetrieBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Sunt logane aici in oras care imediat ating 300.000 km si merg bine fara probleme insa sunt altele mai noi ca alea care au 150.000 si sunt cam ... "rablagite" depinde si de soferii care lucreaza pe ele ca sunt care lucreaza pe firma si au grija...Acum fiecareIts just a car ...
Comment
-
Am mers cu unl care la 50.000km batea ingrozitor si avea nu greieri ci batai se auzeau in usi.era de firma.
pe brancoveanu colt cu lidia vedeti specimene de astea.este unul momentan pe o platforma impachetat bine pe partea soferului.dauna totala.
am vazut zeci de loganuri praf si ce coincidenta erau toate de la firme de taxi.
Comment
-
Aproape 200 000 de km cu laureate de 1,4
cam troncane nam ce sa zic da' nu am schimbat nici o bucsa(bate si o planetara ca am mers fara burduf) dar nu mai am pretentii la km astia. si acu miam mai luat si un1,5 dci kiss daca nu eram multumit de primul nu mil luam pe al 2 lea. deci pentru taximetrie e de nota 10 loganu'.
Comment
-
II bun ii bun pt taxi daca ocolesti gropile si nu dau clientii cu usa ca la grajd tine.Multe pasaturi din 2002-2003 care au facut vreo 100000 pe taxi is pe dreapta trase si pe altele bate si bataia.VW nu ii bun pt taxi si Audi,Opel,BMW tine mai mult ca loganu in conditii de forja/gropi dar nu cu mult.
Un accident najpa:
Soferu nare nimic
Comment
Comment