Problema Inchidere Centralizata Originala Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Inchidere Centralizata Originala Logan

salut . am si eu urmatoarea problema cu inchidera usilor pe partea drapta nu mai sar sigurantele si nici nu mai inchide usa trebuie sa apas de 3 4 ori sa mi se inchida masina va rog ajutati-ma

daca trebuie sa actionezi de mai multe ori comenzile DAR totusi functioneaza, probabil ca e bateria din cheie slaba......incearca sa inlocuiesti bateria

Comment

pai nu e de la bateria din telecomanda ca pe dreapta se inchid si pe stanga nu fata spate

Comment

daca nici din butonul din bord nu obtii rez. normale ...schimba actuatorul .

Comment

inchiderea mergea perfect dar de la frigul asta face figuri as zice sa dau fetele de la usi jos si sa dau cu sprai antiruginor ?? ce zici e bine ?
          Last edited by kivu rar; 12 December 2010, 18:45.

Comment

e posibil sa obstructioneze cursa ceva,vezi si tu da fata de la portiera jos.
            E am avut asemenea problema,am dat cremaliera jos am ""muieto"" in vaselina si am puso la loc,a 2 a oara am vrut sa scap de zdranganeala si am pus o bucata de pasla intre acea sarma si fata de la portiera si nu se mai ridica,
            Bafta

Comment

Din moment ce are probleme doar pe o parte,mai degraba este o problema de contact decat de obstructionare...nu ai mai spus daca asa face si din butonul din interior? Logic asa ar fi.

Comment

gata prietenii sa rezolvat dupa un drum mai lung cu caldura data drumul a mers , era din cauza gerului . merci

Comment

Nu se mai incuie portbagajul

Salutare!
                  Am si eu o problema la inchiderea centralizata originala a Loganului meu, 1,5 dci Ambition, an fabricatie 2007.
                  Anume nu se mai inchide portbagajul, pana zilele trecute a functionat.
                  Am dat jos actuatorul, l-am verificat prin alimentare de la baterie si functioneaza corect.
                  Mentionez ca masina este dotata cu buton ce trebuie apasat pentru deschiderea capacului portbagajului, si nu prin utilizarea cheii.
                  Merci.

Comment

E mecanismul de la buton intepenit / gripat.
                    Se demonteaza si se lubrifiaza cu spray (WD40).
                    Am mai intalnit problema si asa s-a rezolvat in 15 min.
                    GL-22-TOF

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google