Cum Montezi Paravanturile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Montezi Paravanturile

cum montezi mai bine paravanturile ca nu reusesc sa se deschida geamul trebuie sa il ajut cu mana

se monteaza cumva cu geamul inchis??
    Last edited by kivu rar; 17 December 2010, 15:05. Reason: Automerged Doublepost

Aceeasi problema o am si eu...cum le-ai pus pana la urma..ai mai pus clemele alea pe fata sau nu?
    salut bafta...

Comment

se monteaza cu geamul deschis dar iti va zgaria geamul sus unde loveste in cleme

Comment

Eu le consider efectiv o porcarie,am vazut la diferiti , montate pe cheder!!!!! (lipite cu silicon cred ).
        Am avut si eu circa o luna,le-am dat jos ca mi-au facut geamurile praf.
        In princiu se monteaza cu geamul deschis,dupa care se pun clemele in interiorul chederului , sa tina paravantul presat
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

nu ar fi mai bine sa va cumparati paravanturi d'alea care vin lipite pe exterior ?

Comment

Daca ai link,posteaza-l te rog,ai ajuta colegii sa aleaga un produs mai bun decat cele de "producator"
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

cred ca am sa renunt si eu la ele...macar daca se inchidea cum trebuie geamurile era alta treaba...dar asa risc sa stric si motorasele de la geamuri....cine stie cat or mai costa si alea... ;)

Comment

Motorasele nu le strici,stai linistit,am prieteni care au de ceva timp si nu s-au ars motorasele.
                Ideea este ca zgarie geamul acolo unde intra in cheder
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

Ziceam de motorase...ca tot aici pe forum am citit cum ca i-ar fi stricat un motoras pe partea soferului... din cauza fortarii atunci cand ridica geamul pt ca se deplaseaza si un pic in fata...daca nu il ajut cu mana nu se inchide bine. Eu cred ca ar fi din cauza clemelor acelea, dar am sa vad dupa ce le dau jos am sa incerc sa le las fara cleme pe fata;)

Comment

sau bagi mai putine cleme

la capete cate una, si la mijloc una

Mai exista si posibilitatea ca ele sa fie montate necorespunzator
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

Se poate, nu zic nu , cu totul ca le-am montat cum zicea acolo in instructiuni ;)
                      Iar cu acele cleme... mai degraba am sa le scot pe fata ca din cate am observat ar sta bine si fara ele.

Comment

cleme trebuiesc bagate,sa nu ai surpriza sa-ti cada,pe fata au sanse sa stea fara cleme,zic eu,dar pe spate,cad sigur
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

Am vazut, pe spate nu stau mai mult ca sigur fara cleme...eu ziceam doar de cele dupa fata...oricum geamurile pe spate nu le deschid foarte des Ok mersi mult pentru sfaturi matheo, am sa te las ca am niste treaba...salut numai bine ;)

Comment

Originally posted by matheo66c View Post
                            Daca ai link,posteaza-l te rog,ai ajuta colegii sa aleaga un produs mai bun decat cele de "producator"
                            Din pacate nu am link, dar ii spun lui MRV sa posteze, ca el are

Comment

am gasit pozele, specific ca le am pe masina de aproximativ 2 ani si sunt cumparate de pe forum , de la userul hriberiu si au costat in jur de 100 lei cu tot cu transport,dupa un an se duce scrisul "logan" de pe ele.
                              Eu sunt foarte multumit.
                              Attached Files
                              sigpic #

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google