Da, bine...
MCV sau Berlina?
Collapse
X
-
-
Dar nu ai manual de utilizare?
Si acum ca sa raspunde la intrebarea ta: ca sa aprinzi proiectoarele invarti primul inel de pe maneta de semnalizare (blocul lumini) o singura data si ai pozitiile aprinse, daca invarti de 2 ori ai lumnile de intalnire aprinse. Daca invarti al doilea inel o data ai proiectoarele aprinse, daca il invarti de 2 ori ai proiectoare + stop ceata aprinse. Deci proiectoarele se pot folosi doar impreuna cu pozitiile sau faza scurta.
Comment
-
Scuze, uitasem. :blush:
Atunci, pana iti vine masina n-ai de unde sa gaseti manual de utilizare in format electronic.
Comment
-
depinde! loganul pe benzina are pretul o idee mai mic decat cel pe motorina,iar diferenta de pret o recuperezi daca mergi cu masina intr-un an mai mult de 20.000km.asa cred eu!
Bine ai venit pe forum!!! Te rugam sa nu folosesti limbaj mirc. e mult mai usor de citit. plus ca nu toata lumea care citeste este familiarizata cu acest limbaj.Last edited by 1.5 DCI; 23 April 2007, 08:55.
Comment
-
Orice ti ai lua sa o stapanesti sanatos si fara evenimente....Masina noua e masina noua..apropo..ideile unora cu sh-uri si dintrastea..nu le lua in calcul(parerea mea)..suntem aici pe un forum in care se discuta problemele ce apar si e ptr cei care iubesc masinile astea..deci celor cu idei de genul(care parca denigreaza marca autohtona)..va rog eu mai abtineti va sau stergeti va contul domnilor...;)
Comment
Comment