Oglinzi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi

Miam gasit azi diminatza oglinda rupta....cine imi poate spune si mie.. merita sa merg cu asigurarea?... si cei de la service le da la pereche...eu le am pe cele ovale si mam gandit daca tot le schimb sa pun dinalea de prestige. voi ce ziceti?

esti sigur ca e rupta... ca desi pare fixa oglinda la logan se indoaie ca si la alte masini... deci daca e indoita inspre partea din spate a masinii poate nu e rupta si s'a blocat asa... daca e desprinsa de caroserie... atunci incearca la asigurare desi nu stiu ce sa zic... satiu ca trebuie sa depaseasca o anumita suma ca sa intervina ei...

Comment

odata ce atarna in acurile alea..eu zic ca e rupta.

Comment

da.. atunci sigur e rupta...

Comment

eu am fost la asigurare cu un parbriz (mi l-a schimbat) si a costat toata distractia 270 de lei, cu parbirzi, cu manopera, silicon, etc. deci nu a fost foarte mult, iar o oglinda cred ca e mai mult de atat, cred.
          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Depinde de asigurator....eu am la Omniasig si cand m-am dus la ei mi-au spus ca la mai putin de 3 mil juma nu se baga...chiar daca in polita de asigurare nu scrie nimic de asta iar fransiza este zero....

Comment

aigurarea o am la Asirom

Comment

Poti sa o "rezolvi" tu si pe cealalta oglinda ca sa fi sigur ca depaseste reparatia suma de 100 euro [asa mi se pare ca e suma minima de reparatii la Asirom] insa ai grija sa ai inclusa in casco si despagubiri pt vandalism...vezi si fransiza,daca se merita sa o faci pe casco...tu decizii
                niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

de schimbat ti-o schimba ca deaia ii casco numa nu cred ca iti pune de prestige , iti pune alea ce le-a avut masina
                  Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

daca vrei oglinzi de prestige da'le un "premiu" celor de la casco si "mazileste'o" si pe cealalta neaparat... dar mai intai du'te si intreaba sa nu faci vreo boacana

Comment

da cum zice silviu_cos se poate , ce nu se poate in romania cu bani , da daca numa una ii "busita" nu stiu daca iti da amandoua , adica mai mult ca sigur nu , atunci umbli cu una de un fel si alta de un fel , nu cred ca ai vrea
                      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

in romania orice e posibil
                        sigpic Alexandria

Comment

Originally posted by NiX0n View Post
                          Miam gasit azi diminatza oglinda rupta....cine imi poate spune si mie.. merita sa merg cu asigurarea?... si cei de la service le da la pereche...
                          Neaparat rezolva pe Casco, costa 500 ron o oglinda si se schimba numai cea lovita, normal.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Gata sa rezolvat.. Ma costat 323 ron.... Si nush ce sistem de rabatare are dar e aiurea tare

Comment

Sistemul de rabatare e normal, nu are nimic special.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google