Miam gasit azi diminatza oglinda rupta....cine imi poate spune si mie.. merita sa merg cu asigurarea?... si cei de la service le da la pereche...eu le am pe cele ovale si mam gandit daca tot le schimb sa pun dinalea de prestige. voi ce ziceti?
Oglinzi
Collapse
X
-
esti sigur ca e rupta... ca desi pare fixa oglinda la logan se indoaie ca si la alte masini... deci daca e indoita inspre partea din spate a masinii poate nu e rupta si s'a blocat asa... daca e desprinsa de caroserie... atunci incearca la asigurare desi nu stiu ce sa zic... satiu ca trebuie sa depaseasca o anumita suma ca sa intervina ei...
-
eu am fost la asigurare cu un parbriz (mi l-a schimbat) si a costat toata distractia 270 de lei, cu parbirzi, cu manopera, silicon, etc. deci nu a fost foarte mult, iar o oglinda cred ca e mai mult de atat, cred.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Poti sa o "rezolvi" tu si pe cealalta oglinda ca sa fi sigur ca depaseste reparatia suma de 100 euro [asa mi se pare ca e suma minima de reparatii la Asirom] insa ai grija sa ai inclusa in casco si despagubiri pt vandalism...vezi si fransiza,daca se merita sa o faci pe casco...tu deciziiniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
da cum zice silviu_cos se poate , ce nu se poate in romania cu bani , da daca numa una ii "busita" nu stiu daca iti da amandoua , adica mai mult ca sigur nu , atunci umbli cu una de un fel si alta de un fel , nu cred ca ai vreaMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by NiX0n View PostMiam gasit azi diminatza oglinda rupta....cine imi poate spune si mie.. merita sa merg cu asigurarea?... si cei de la service le da la pereche...
Comment
-
Sistemul de rabatare e normal, nu are nimic special.
Comment
Comment