Oglinzi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"normal" pt logan . Tre' sa tragi de ea de zici ca se rupe ca s-o rabatezi...
    oare cum ar fi sa explici celor de la casco faptul ca ai vrut sa treci printre doi pomi cu 80km/h si n-ai apreciat bine latimea masinii, prin urmare au ramas oglinzile in pomi? Vor crede?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ieftina eu am dat 375 ron
      sigpic

Comment

@csebalyn: Tragi de ea la inceput, dupa cateva zeci de rabatari merge asa usor de zici ca nu-i adevarat...
        @boris: Eu am dat 500 ron, deci a mea a fost si mai ieftina.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

si eu am patit o......numai ca eu am vazut cand a fost lovita.... ceea ce mi se pare cel mai devastator lucru sa ti vezi masina cand este lovita si nici nu am apucat sa i vad numaru lu ala care mi a lovit o, mi a rupt una din chestiile alea de ghidare de la oglinda, geamu spart si portiera si aripa fata zgariate ( geamul mi l am luat eu am dat 25 ron pe el (parca...), numai ca acum numai pot sa mi rabatez oglinda spre geam ..... sunt sanse destul de mari sa sara din ghidaje
          urmeaza sa ma duc la politie sa mi iau o dovada pentru incidentu asta....
          sper sa nu am belele cu casco sau cu asigurarea
          Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
          www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google