Nu stiu daca mai deranjeaza pe cineva consola de la Logan....Si nu ma refer la panoul care se poate "tuna" cu o masca rosie cumparata din targ....Ma refer la partea care vine de sub panou, cuprinde "spatiile" de depozitare ( adica scrumiera si inca un locsor) si frana de mana, pana in spate intre scaune. A incercat cineva sa o schimbe cu totul? Stiti pe cineva care lucreaza asa ceva? M-am tot uitat ca cine si-a mai modificat masina dar pana acu in afara de Loganul "Dracula" n-am vazut inerior schimbat mare lucru...Decat cerculete de aerisire si panoul central asortat, si ma rog...Pedialier, huse de volan si cap de schimbator. De consola aia s-a apucat careva?
Consola Logan
Collapse
X
-
Cred ca trebuia postat la categoria tunning...Scuze..Deh neatentia...Ma intelegeti. Daca il pot muta moderatorii la locul lui...
Da, asta ziceam si eu....Toata lumea tuneaza in disperare exteriorul...Eu am pe ea doar o pereche de pleoape din targ ( am vrut sa vaz cum ii sade )....Si un ormament de esapament....Iar pe interior...E Dacie....Nu am spatiu de depozitare suficient...Daca imi pun cheile de la casa langa scrumiera si telefonul sub frana de mana...Deja tigarile si bricheta zboara pe te miri unde.....Plus de asta, scrumiera mi se pare dezastruos asezata, iar spatiile din usi sunt gandite cu....Pt ca un obiect mai mic bagat in usa zornaie in mers de te dispera si ca sa-l gasesti ori trebuie sa bagi mana pana la cot, ori te lovesti de separatorul de pe mijloc. Ar fi interesanta o consola refacuta total care sa vina de sus, de deasupra aerisirilor...Ceva idei ar fi dar nu stiu pe nimeni care sa lucreze asa ceva ..Si cel mai important as fi curioasa si de cam ce bani inseamna.....
Comment
-
Idei nu sunt? Vointa trebuie sa fie si cineva profesionist in domeniu pentru a putea scoate un lucru fain, util si de calitate. Daca tot ai tras un "semnal de alarma", poate se sesizeaza cineva si pana la urma se concretizeaza ceva. Oricum speranta moare ultima
Si app de aspectul financiar...Recunosc, vb in necunostinta de cauza, dar in cazul asta chiar nu m-ar deranja sa dau o suma cu 3 cifre (in locul unei cotiere originale)I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
Consola aia e facuta chiar bine, zic eu. Ce te deranjeaza la ea?
Si ca sa-ti raspund, n-a schimbat-o nimeni pana acum, dar daca vrei, cred ca se potriveste una de la Megane sau Laguna, dar sa nu te sperii de pret...
Comment
-
@andreea, treci pe la intilniri, vreau sa-ti arat ceva...
eu m-am apucat de schimbat ceva pe la consola, poate ne potrivim la idei si dam unui meserias sa ne faca din fibra...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostConsola aia e facuta chiar bine, zic eu. Ce te deranjeaza la ea?
Si ca sa-ti raspund, n-a schimbat-o nimeni pana acum, dar daca vrei, cred ca se potriveste una de la Megane sau Laguna, dar sa nu te sperii de pret...
am vb cu un amic...e cam 60 de lei sh...ma duc acusi s-o vad..Last edited by Seba; 4 March 2008, 12:54.
Comment
-
@pownee...cred ca un sub e cam mult..da niste tweetere integrate cred ca ar merge. Cum am zis.....cauta pe net loganul Tunat de cei de la De Stewart..pe automarket.ro....acolo am vazut intr-adevar ceva schimbat la interior si am vazut ca se poate...Dar cum am mai zis...la ce bani s-o putea, ramane de vazut.
@dsign... as trece...pana acuma n-am ajuns dar incerc weekendu asta. Poate mai au si altii idei.
Comment
-
Originally posted by adrianixx View Postacum serios..chiar se potriveste o consola de laguna sau de megane?
Comment
Comment