Euro 3 Sau Euro 4?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Euro 3 Sau Euro 4?

Domnilor am o mare nelamurie,loganul meu dci din august 2007 65 cp este euro 3 sau euro 4.de ce intreb? pai pt ca in talon am E4 ,am fost la magazin si am cumparat filtru de motorina pt e4(cel lung) si surpriza in service imi zice mecanicul sa ma duc sa iau alt filtru ca asta este pt e4!! WTF in talon am e4 si piesele sunt e3? am cumparat filtru scurt pt e3 si s-a potrivit perfect!! ce EURO ESTE MASINA MEA?? si mai intereseaza daca este normal ca masina e4 sa functioneze cu filtre de motorina e3.multam mult

Toate motoarele de 1.5dci 65cp sunt euro3. Uitate in talon la "Putere" si vezi ce scrie, daca scrie 48 Kw este 65 cp Euro3, daca scrie 50 Kw este de 70 cp Euro4.
    Ps: Din cate stiu primele motoare de 70 Cp Euro4 au iesit din fabrica cu filtru de motorina Euro3.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

verifica numarul de omologare din certuficat, sau carte, daca se termina in E4 este euro 4, daca se termina in E3 este euro 3
      Last edited by lorenzlorenzu; 5 January 2011, 00:26.

Comment

da ... in talon am PUTERE MAXIMA 50 Kw, si in talon E4 deci se pare ca am 70 cp si nu 65 cum stiam, si am filtru de euro 3 !!!! multumesc colegi!

Comment

Asta da veste de anul nou, sa aflii ca defapt ai mai multi cai putere la raport
          Sa ai noroc de masina cum o fii ea !
          sigpic

Comment

Este "EURO 3 spre 4" din cate se pare...

Comment

cred ca e un pic de eurovrajeala ca la dacia...

Comment

Originally posted by Bad_Wolf View Post
                Asta da veste de anul nou, sa aflii ca defapt ai mai multi cai putere la raport
                Sa ai noroc de masina cum o fii ea !
                MULTUMESC! si totusi ceva nu este in regula pt ca m-am uitat si in asigurarea RCA si acolo masina este trecuta cu 40 kw( probabil o greseala intentionata )

Comment

Si la mine in polita RCA apare 50 Kw, iar in talon 48 Kw.

Comment

ma gandesc sa nu fie o greseala intentioanata, asfel aceste greseli ducand la vicierea politei RCA !!! este o parere.

Comment

Eu am verificat polita RCA si este valabila...
                      O poti verifica pe acest site:

Comment

a aparut o problema la asigurare multumesc florin.fanatic.....si anume pe 17.02.2011 a expirat asigurarea(verific cu programul respectiv si apare ok) am prelungit asigurarea de pe 18.02.2011 si nu apare ca asigurat la aceasta data ( au trecut doar 3 zile ) posibil sa nu fi ajuns in baza de date>? sezisare nu merge facuta da diferite erori parca intentionat o face cu toate ca datele introduse sunt corecte si valabile...a mai patit careva asa??????? ms

Comment

poate sa intarzie uneori si o saptamana
                          Last edited by Seba; 7 March 2011, 23:43.
                          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

verifica dupa 2 saptamani.cam atat dureaza sa apara pe cedam.iti spun pentru ca ma ocup cu RCA-uri.Daca dupa 2 saptamani nu apare,atunci e posibil sa fie o problema cu polita.
                            Last edited by Seba; 7 March 2011, 23:43.
                            sigpic
                            RCA La Cele mai Mici Preturi.Solicita AICI oferta de pret

Comment

Domnilor, va rog nu mai folositi butonul "quote" ca sa raspundeti ultimului post al topicului. In josul paginii aveti casuta de raspuns rapid. Folositi-o cu incredere, nu are sens sa incarcam forumul aiurea cu 5 mesaje citate pe o pagina. Mersi de intelegere!
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google