Domnilor am o mare nelamurie,loganul meu dci din august 2007 65 cp este euro 3 sau euro 4.de ce intreb? pai pt ca in talon am E4 ,am fost la magazin si am cumparat filtru de motorina pt e4(cel lung) si surpriza in service imi zice mecanicul sa ma duc sa iau alt filtru ca asta este pt e4!! WTF in talon am e4 si piesele sunt e3? am cumparat filtru scurt pt e3 si s-a potrivit perfect!! ce EURO ESTE MASINA MEA?? si mai intereseaza daca este normal ca masina e4 sa functioneze cu filtre de motorina e3.multam mult
Euro 3 Sau Euro 4?
Collapse
X
-
verifica numarul de omologare din certuficat, sau carte, daca se termina in E4 este euro 4, daca se termina in E3 este euro 3Last edited by lorenzlorenzu; 5 January 2011, 00:26.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostAsta da veste de anul nou, sa aflii ca defapt ai mai multi cai putere la raport
Sa ai noroc de masina cum o fii ea !
Comment
-
a aparut o problema la asigurare multumesc florin.fanatic.....si anume pe 17.02.2011 a expirat asigurarea(verific cu programul respectiv si apare ok) am prelungit asigurarea de pe 18.02.2011 si nu apare ca asigurat la aceasta data ( au trecut doar 3 zile ) posibil sa nu fi ajuns in baza de date>? sezisare nu merge facuta da diferite erori parca intentionat o face cu toate ca datele introduse sunt corecte si valabile...a mai patit careva asa??????? ms
Comment
-
verifica dupa 2 saptamani.cam atat dureaza sa apara pe cedam.iti spun pentru ca ma ocup cu RCA-uri.Daca dupa 2 saptamani nu apare,atunci e posibil sa fie o problema cu polita.Last edited by Seba; 7 March 2011, 23:43.
Comment
-
Domnilor, va rog nu mai folositi butonul "quote" ca sa raspundeti ultimului post al topicului. In josul paginii aveti casuta de raspuns rapid. Folositi-o cu incredere, nu are sens sa incarcam forumul aiurea cu 5 mesaje citate pe o pagina. Mersi de intelegere!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment