Am numere definitive ce fac cu cele rosii ?La gunoi?
Ce Fac Cu Numerele Rosii?
Collapse
X
-
In urma cu ceva timp numerele rosi se inapoiau distribuitorului masini.....si primei o mica suma de banii....dar acum nu mai este valabila treaba asta.....eu unu le tin acasa aminire.....poate imi iau vreo caruta si sa fiu legal cu numere.........:Cap:JUST ME.....30-rdd......
-
Da..inainte le predai la dealer...si ei le predau la politie,apoi erau reciclate(adica reinscriptionate)dar s-au plans ca multe sunt indoite,rupte...si nu mai pot fi folosite..asa ca dam 60 ron pt numere rosii pe viata..nu se stie ce vremuri vin...si cu drumurile astea..s-ar putea sa-mi achizitionez un 4*4 cu tractiune animala..
Comment
-
Originally posted by adrianixx View PostDa..inainte le predai la dealer...si ei le predau la politie,apoi erau reciclate(adica reinscriptionate)dar s-au plans ca multe sunt indoite,rupte...si nu mai pot fi folosite..asa ca dam 60 ron pt numere rosii pe viata..nu se stie ce vremuri vin...si cu drumurile astea..s-ar putea sa-mi achizitionez un 4*4 cu tractiune animala..sigpic
Comment
-
Pai..eu cand am fost sa ridic masina am sunat mai intai(din experienta)..si am intrebat cate bilete trebuie sa am la mine...ca stiu eu cum e la noi..si mi-au zis ca trebuie doar 60ron pt numere(asta prin noiembrie 2007...)si mi-au dat chitanta...asa ca am sa merg in bazar sambata cu chitanta si cu numerele..si fac strigare la juma' de pret...poate-poate...
Comment
-
Le pastrezi sau le arunci, ca de "reciclat", doar la IPSO se face asa, si nu le platesti deloc dar trebuie sa le inapoiezi.
Comment
Comment