ce imi recomandati pt familie intre logan 1,4MPI si 1,5 DCI (80CP) ambele masini sunt secon-hend din 2007 cu 45000 km aceleasi dotari..............mersi
Sfat logan 1.4 sau 1.5 ?
Collapse
X
-
presupun ca, chiar daca au acelasi numar de kilometri (cu aproximatie, presupun), pretul nu este acelasi, dieselul are avantajul consumului mai mic, in rest nu vad alt avantaj, plus ca la diesel multe piese sunt mai scumpe decat la benzinar, eu am 1.4 si sunt multumit, insa tu iei ce vrei si in functie de banii pe care ii ai, oricum mai documenteaza.te pe forum si vei gasi avantaje si dezavantaje ale ambelor motorizari, bafta!sigpic
-
eu iti recomand 1.5 DCI 85 cp....in primul rand pentru consum. Daca spui ca vrei pentru familie banuiesc ca va fi incarcata iar dieselul trage bine. eu am MCV de 85 cp si sunt foarte multumit.am fost plecat cu ea prin tara si si-a facut treaba destul de bine.
numai bine
Comment
-
el a zis ca a gasit un diesel de 80 de cai, e bun si ala cu un remap bun mai scoate aproximativ 15 cai, si nu il costa prea mult (200-300 lei maxim)
la 1.4 nu scoti mai mult de 7,8 cai, deci cu dieselul ajungi la performanta motorului de 1.6 16v (insa inca o data iti spun, piesele sun mai scumbe la diesel)sigpic
Comment
-
-
Pentru mers mai mult in oras ---> 1,4mpi. (intretinere usoara)
Pentru drumuri lungi ----> diesel. (intretinere dificila)
Diferenta de pret intre combustibil nu mai exista (au avut grija baietii "destepti").
Economia care o faci prin consum o dai pe intretinere (filtru motorina = 130 ron.)
Comment
Comment