If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pt cine e interesat, informatii in limba roamana despre anvelope (dimensiuni, notare, modele, utilizare...). Informatiile sunt oficiale, de pe site-ul firmei Continental. Puteti sa va bazati pe ce cititi acolo
Interesante informatii. nu stiu cat de practice avand in vedere ca spre exemplu kitul acela cu compresor si "solutia" de depanat nu il gasesti nicaieri la noi. eu cel putin am incercat asta si nu am reusit.
poate stiu altii
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Schnee, Eis, Nässe oder trocken-frostiges Wetter: Wer meistert die unterschiedlichen Bedingungen am besten? 16 aktuelle Reifen für Autos der unteren Mittelklasse im ADAC Test.
Pe toate anvelopele pe lateral este inscriptionat DOT . La 2-3 cm de aceasta inscriptie se afla alta intr-un oval care reprezinta luna si anul de fabricatie al anvelopei . DOT 3607 inseamna saptamana 36 din 2007 . Astfel , cand cumperi o anvelopa afli vechimea ei si nu mai cumperi din alea vechi .
Pe niste anvelope din Slovacia ( livrate pe PH2 ) am vazut altfel de inscriptie , dupa DOT litera , cifra , litera si iarasi cifra . Cred ca inseamna acelasi lucru .
Florin, codul de 4 caractere mixte reprezinta codul fabricii producatoare din concernul respectiv. Am mai dat exemplul asta, dar il repet: DOT 6Gxx 3508 inseamna ca anvelopa e facuta de continental, in timisoara (codul fabricii e 6G), saptamana 35 din 2008.
misha: lasa-le drac' de kormorane, ia-ti anvelope, nu cremvursti
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Salut! scriu pt prima data aici cu toate ca inainte sa-mi iau logan,cred ca au fost zile intregi cand am stat pe acest site si am citit avantaje si dezavantaje. in leg cu cauciucurile ce parere aveti de Debica sau de Matador?? merci
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment