Eu zic sa ramai pe balon de 65, ca la drumurile noastre cu un balon de 55/50 la o groapa serioasa iti poti face praf anvelopa. Dunlopurile SP 01 sunt ok, dar pana in 300 de lei bucata o sa gasesti chiar si Michelin Energy Saver, Bridgeston B250, Kleber Dynaxer, BF Goodrich G-Grip sau Profiler 2, poate chiar si Good Year Eagle Ventura sau Excellence, iar niste anvelope foarte bune.
Anvelope - Cunostinte De Baza Si Nu Numai
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mario_09 View Postce recomandati dintre continental contact 3 si good year gt3?
@hspinache - la categoria ieftin si cat de cat bun ar fi Barum Briliantis 2, Matador Mp43, un pic mai bune sunt BF Goodrich G-Grip, Kleber Dynaxer, Hankook mai are niste modele bune. Toate astea costa undeva sub 250 de lei in mod normal...depinde de unde cumperi si de perioada in care cumperi.
Comment
-
Citeva pagini in urma se discuta negativ de matador !? ramine pe locul 3 ?
Am vazut la BFgoogriht ca sint 2 variante , respectiv g-grip si g-grip go ; nu am putut sa ma lamuresc ce diferenta este intre ele .
Poate puteti spune ceva .
Comment
-
BF GOODRICH G GRIP GO mi-am luat si eu ieri, cu 230 de lei bucata. Se lipesc foarte bine de asfalt. Am avut Michelin-urile din fabrica pana acum (le-am tinut muuult, 70 de mii de km). Sper sa nu ma dezamageasca nici BF-urile, v-am spus prima impresie. Aspectul e uluitor, sportiv, dinamic. Mi-am pus si jante noi (asa ca am setul de iarna pe jantele vechi si de vara pe astea noi 3 + de la rezerva). Dau din coada precum cainele lui Pavlov!Last edited by mihaibt; 17 March 2012, 17:05.
Comment
-
Eu nu am vazut g-grip go ca sa obsev diferenta cu g-grip simple . Cele g-grip simple , le-am vazut si prima impresie este ca au stil de motocicleta , adica iti da senzatia de balon rotund , atit lateral cit si pe partea unde calca roata pe asfalt .
Comment
Comment