O Intrebare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Intrebare

Ma scuzati daca mai e vreun topic deschis cu aceasta problema , dar imi merge netu prost si nu pot sa caut. Am un logan fabricat in 2008 , 1.4 cu abs (stilul vechi de logan) si vreau sa imi schimb sabotii. Nu stiu ce sistem de franare are ( bosch, trw etc.. ) ?

TRW sunt sabotii ..ai grija cand scoti butucul sa nu "spargi" rulmentul

Comment

da cate mii ai paulica de schimbi sabotii? ambition are sabotii mai mari la celelalte sunt la fel uita-te in cartea masinii ca ai trecute dimensiunile sistemul abs este bosch

Comment

sistemul este bosh dar sabotii sunt TRW ..fi atent la intrebari

Uite aici minutul 3.40
        Last edited by cos_min_i; 14 January 2011, 16:27.

Comment

54000 da vreau sa schimb la 60000 odata cu distributia, k azi mi-am schimbat si placutele de frana pt prima data ;)) k nu ma mai duceau dekt 1000 de km...

Comment

e prea devreme pentru saboti ... eu zic sa-i desfaci si sa-i cureti

Comment

si cam la cati km ar trebui sa ii schimb?

Comment

cand vezi ca nu mai tine frana de mana dupa reglaj... nu la 60000 ca nu opun aceeasi rezistenta ca placutele pe fata si nu cred ca te dai des cu frana de mana

Comment

Paul_Bz: nu face prostia sa-i schimbi te mai tin inca atat garantat. La franare rotile spate au o contributile mica daca nu foarte mica deci uzuri minime ale sabotilor. Gandeste-te sa-i schimbi cand vei avea 140-150.000 km.

Comment

multumesc pentru sfaturi

Comment

Am aproape 220.000 km. si frana de mana imi tine de la primul dinte, sabotii sunt originali.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

e normal sa tina 200 de mii daca stii sa franezi si nu bruschezi biata peda de frana,multi km inainte

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google