mi-a trimis si mie cineva un link cu acest site http://www.hho-plus.com/ pare interesant dispozitivu asa ca poate e cineva pe aici sa imi zica daca e posibil asa ceva adica el baga hidrogen pe la filtru de aer si imbogateste aeru tras de masina asa am inteles eu de acolo si am vazut ca sunt mai multe filmulete pe youtube. Asa ca astept si eu cateva pareri de la cineva care se pricepe ca mar bate gandu sa comand unu .
Ce Parere Aveti Despre Dispozitivul Acesta
Collapse
X
-
nu arunca banii aiurea. gandeste-te de 2 ori...eu am vorbit cu oameni care au ars 2 alternatoare si dupa 3 dispozitive de-astea "minune" au constatat ca daca nu isi schimba substantial stilul de condus, nu fac nici o economie din gazul dat de generatorul ala. ala e un fas, ca si cum te-ai basi impotriva unei tornade, sau ai arunca o musca intr-un obuz de tun, ca sa-i schimbi traiectoria, cam atat gaz face si basina aia intr-un minut, comparativ cu aerul pe care-l inghite motorul tau la 3000rpm. ca sa obtii o econmie substantiala, gen 20%, ar trebui ca 20% din aerul din motor sa nu-l consumi cu benzina, ci cu hidrogen. la 3000rpm, motorul absoarbe 70 de litrii de aer/secunda.
propulsia cu aer comprimat e ok, e ecologica, in momentul cand o utilizezi, dar ca sa obtii recipientii/buteliile, sa comprimi aerul, etc, folosesti mai multa energie decat poate el dezvolta prin destindere. lumea pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca tot, dar absolut tot in lumea asta, genereaza mai putina energie decat consuma. totul are un randament, care mereu e mai mic decat 1. indiferent cat s-ar chinui unii sa magnetizeze benzina, sa faca nu stiu ce dispozitive revolutionare...
ps: aerul comprimat se foloseste cu succes deocamdata la micromodele, masinute/avioane hobby. tehnologia pt uz industrial inca nu e chiar bine pusa la punct. dar macar e un inceput promitator, spre deosebire de hho s motorul unui rus cu magneti permanenti, "inventie" pt care acum infunda puscaria deoarece s-a demonstrat ca e un fals barbar si culmea, a pagubit 6 companii prostindu-i sa ii cumpere brevetul.Last edited by Seba; 16 January 2011, 02:11.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mai sunt o gramada de discutii pe forum despre hho.Poti citi acolo pareri pro si mai ales contra.Dispozitivul chiar produce acel gaz dar e prea scump si nu se merita.Decit daca faci rost de undeva de multi amperi fara sa consumi nimic.
NU E NICI O SFIRIIALAsigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
s-au ars pt ca instalatia "sugea" mai mult curent decat putea produce alternatorul+bateria. iti dai seama cati cai a pierdut motorul pt producerea acelui curent, ma indoiesc profund ca s-ar fi recuperat din ei cu randament supraunitar. de aici nu pot sa trag decat o concluzie. bullshit!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
fake-uri
gandeste-te putin daca exista atata tehnologie de reducere a consumului de ce nu se monteaza pe masini? cred ca un fabricant ar avea mai mult de castigat daca ar avea un dispozitiv minune.
Comment
-
Conspirationistii spun ca mafia producatorilor de masini e mina in mina cu mafia petrolului.Eu cred ca inca nu destul de ieftina o tehnologie alternativa.Mai cred ca hho nu se va dezvolta mai bine deoarece masinile electrice sunt viitorul.De ce sa consumam curent sa producem gaz ca apoi sa-l ardem cind putem consuma direct curent(avem soare cit cuprinde,vint,apa si sa nu uitam centralele atomo electrice care produc curent la 10 la suta din pret)sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
chestiile astea apar si au succes pe vremuri de criza, ca si jocul de bingo. cand e o perioada cat de cat prospera nu intereseaza pe nimeni. daca vorbesti cu cei mai batani iti vor spune ca si pe vremea cand era benzina la cartele erau dispozitive din astea minune. la masinile electrice problema nu este legata de mafie sau conspiratie sau mai stiu eu ce, e legata de tehnologia acumulatorilor, dar asta e alta povestesigpic
Comment
Comment