“Următorul Model Dacia Va şoca Industria Auto”
Collapse
X
-
Poi pana acum dacia deja a"socat"..nu cred ca se astepta cineva la succesul pe care il are..nici macar cei de la renault..eu sunt in general multumit de masina mea...dar se mai gaseste si cate un "nea ghita" care sa comenteze..nu esti multumit frate ia-ti ce masina vrei si gata.e o piata libera,nu te obliga nimeni cu nimic,ai drept la un drive test inainte de a cumpara ceva etc...e usor de aruncat cu noroi...Slow & Safe
Comment
-
Originally posted by Rick View PostCu ce sa socheze?Scot ceva care sa aiba un consum mic rau(1,2 litri/100km),ceva electric,ceva pe apa sau ceva?Tot o tabla si plastice ieftine care-si pierd din valoare rau la cateva luni de la cumparare....
Comment
-
Electric nu cred ca e cine stie ce.Au si altii de astea.Posibil sa scoata o "limuzina" la un pret mic.Daca stam sa citim cam ce vrea lumea de la Dacia, o sa vedeti ca majoritatea vor si un model de lux in gama Dacia.E posibil sa fie un inlocuitor al loganului pe o platforma mai mare.Undeva scria ca ar fi un fel de Fluience.om ' trai si om' vedea..Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
cred ca dacia va soca piata auto cum a facut-o si pana acum cu o masina ieftina pentru dimensiunile ei. tabla multa cu bani putini. adica spatiu interior de megane la pret de twingo. in rest tot plastic ieftin, antifonare lipsa etc. (le stiti prea bine). noi sa fim sanatosi.
Comment
Comment