Ajutati-ma Si Pe Mine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa intelegeti voi multe despre uleiul ars(((ca dezvolta acizi,,grasimi,,aminoacizi,,sulfati,,fosfati,,etc) )) dar nu pricepeti nimic in practica,,doar teoria va omoara!
    Si eu la dacia veche din 1995 si pana azi 31.01.2011 nu are nici urma de rugina pt ca am bagat ulei ars cu spritiera in praguri si apoi astupate gaurile cu mastic.
    Apoi cu o galeata de vaselina am dat peste tot in usi si aripi si contra aripi si rezultatul dupa 16 ani este ca masina arata bine la capitolul rugina.

Comment

In plus uleiul ars este "spalat" mult ma greu de apa.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

mi-a spus azi cunmatamiu sa nu fac operatiunea ca o fac degeaba si arunc bani pe fereastra in plus sa nu am surpriza sa se infunde aerisitoarele cu pamant si apa si sa se umple cu apa pragurile(de la condens sau ploaie ).Sa tin cont ca am fost si la ceruit cu ea (program gratuit in 2009)
        Oricum merg inainte sa vad cum fac rost de vaselina ulei am 5 litri nears sa vad si de parafina cat pot face rost

Comment

problema mea este ca mi-a intrat apa in masina si ca sa o scot am scos dopurile din lonjeroane , praguri , pedalier.
          surpriza este ca unele dintre ele erau polizate de la zapada si gheata cred
          sau de la drumurile de tara.
          nu pot sa gasesc aceste dopuri de plastic .
          de unde pot sa le cumpar?

Comment

Dezmembrari, reprezentanta, poate si la magazinele de piese auto.

Originally posted by florin.fanatik View Post
            Rog un moderator sa schimbe numele thread-ului in " Injectare vaselina si ulei in praguri " si sa il mute la sectiunea How To...
            Multumesc!
            Rog in continuare un moderator sa schimbe tiltlul Thread-ului, poate sunt interesate si alte persoane de aceasta operatiune de bagat ulei si vaselina in praguri. " Injectare vaselina si ulei in praguri la Logan "
            Last edited by florin.fanatik; 2 March 2012, 12:26.
            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google