If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai asa imi iau matiz , da ce sa fac cu ea ca nici o butelie nu pot cara in portbagaj) eu vreau ceva mai spatios, am avut un logan dci si am fost foarte multumit de el pacat ca avea probleme cu actele si l-am vandut, nu avea aer, da avea servo si geamuri electrice fata, si nu m-am plans deloc de el
pai si dak iau un taxi si reconditionez injectoarele, schimb uleiul, distributia si filtrele nu ar fi cat de cat ok? pe mine cel mai mult ma intereseaza motorul masini, restu nu costa mult sa le schimbi (stiu din experienta), ca asa e taxiul de mai sus la 2300 negociabil cu aer, servo, oglinzi si geamuri electrice
frate sunt bani tai,dar parerea mea nu iti lua taxi si mai ales diesel!acuma faci ce vrei!!!ai idee cat te costa ceea ce zici u???mai bine te uiti sa nu fie lovita,fara rugina,decat la motor!!
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
mai cauta. stiu logan din 2006 fara aer 1.4 mpi cu 2100 de euro s-a vandut. si nu fusese botit asa rau ca ala primul. daca mai astepti si faci targurile de dimineata ca sa eviti samsarii gasesti ceva bunisor la banii astia.
eu ti-as recomanda focus 1.8 tddi (nu tdci) din 2000-2003 sau tot focus benzinar. is asemanatoare cu astra si golf 4 dar mai ieftine.
problema e ca nu prea am timp sa merg prin targ in weekend , trebuie sa merg la munk, asa am mai gasit un opel astra 2001 cu motor de 1,2 euro 4 la vreo 130000 km( nereali desigur) pe la vreo 2500 da prin Cluj si nu am timp sa merg sa o iau si sa ma intorc
dar asta la ce pret m-ar duce reparatia? http://www.autovit.ro/dacia-logan-C17437471.html , fara airbaguri ca alea se schimba dupaia, portbagaj si spoiler in jur de 300 da panoul de spate si tinichigeria m-ar interesa , stie cineva? cred ca ar fi mai comvenabil masina asta, are 85000 km
daca ar costa totul 1000 de lei ar fi ok cred
Last edited by hmv86; 17 February 2011, 22:05.
Reason: Automerged Doublepost
dupa ce o iei sa stai in fiecare zi in servis sau pe la prieteni sa mai schimbi sa mai cumperi cate ceva , mereu pe reparatii doar pentru ca nu ai acum 500 de euro , pune mana si imprumuta si cumpara o masina la care cel putin un an jumate sa nu-i pui decat benzina /motorina altceva nimic , stim cu totii foarte bine cum este aranjata o masina pentru vanzare curatata aranjata sa mearga doua zile si dupa aia potopu , banul tau dar gandestete bine saptamana viitoare ai 200 de euroi pentru o eventuala reparatie sau ai sa tii masina in fata blocului pana cand vei face rost de bani sa o repari ?
daca aveam de unde sa imprumut o faceam demult , si de schimbat una alta pe la motor sau orice legat de surubaraie stiu sa fac si singur, am avut profesor bun , dar la tinichigerie si vopsitorie nu m-a invatat nimeni, am un vecin care vopseste orice fel de masina inclusix X5-uri si alte masini de n" euro, dar pe mine ma interesa cam cat costa piesele pentru reparare, din cate stiu eu cea mai scumpa e aripa spate care vad ca e deplasata, v-am zis pe mine ma intereseaza ca motoru sa fie bun, tabla se indreapta nu-i o problema
pai sincer prefer lovitura din spate decat una in fata , una e sa ai probleme cu lonjeroanele si tot ce tine de directie si alta e sa schimbi o aripa si o usa de portbagaj
vreun tinichigiu din buc sau apropiere imi poate zice cat m-ar costa reparatia spatele masinii din postu # 25, astept cateva indicatii
Last edited by hmv86; 17 February 2011, 23:04.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment