Ce Sa Cumpar???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ala galben cu proiectoare si angel-eyes sigur e cel chel,ambiance!
    Mai bine cumperi o masina ciupita pe ici pe colo la caroserie si cu motorul ok, decat una cu probleme la motor si bibilita bine la caroserie sa-ti ia privirea.
    Asa am patit eu, am vazut un ambition,alb diesel la un pret bun, cand a venit proprietarul sa vorbim de masina ,am descoperit ca fusese busita in spate, iar cand am mers cu ea.......troncaneala, motoru trepida ziceai ca se invarte "oval",abia am asteptat sa cobor si sa-mi caut alta masina!!
    Tinc fest !!

Comment

Nu prea gasesti una buna si Logan la bani aia.Eu am dat pe Ambiance 3200e,si mai apoi cu ajutorul colegului ce scrie mai sus pipan,mi am pus geamuri electrice.Urmeaza Ac...Servo..si cam atat! Deci sfatul meu ar fi...nu lua una ce a fost taxi.nu cauta masini plesnite ca nu stii ce are...si mai aduna ceva banuti si ia ceva mai bun.
      CARPE DIEM!

Comment

Nu vei gasi ceva bun la banii aia.
        Singura si cea mai buna optiune este sa iti iei o solenta,oke si la motor si la tabla.Alegerea e a ta!

Comment

Cauta sa nu iei masina lovita, te poti trezi cu fisuri pe la sasiu sau alte tampenii d-astea. Ala oricum e mincinos, nu sar airbag-urile de la lovitura din spate.
          Mai bine mai cheala (cum e aia albastra cu jante) si cum ai zis, ii mai adaugi tu una-alta, decat lovita.
          Aia de taxi are gauri in bord de la aparatul de taxat, mansonul de la scchimbator rupt etc. Gandeste-te ca a imputit-o ala cu fumatul sau cu parfumurile alea specifice.
          Ala galben cu blocurile optice schimbate iar e petarda, o sa ai probleme la ITP cu el daca nu iti da si farurile originale (alea pe care le are nu sunt reglabile).
          Banii aia mai bine ii dai avans la un Laureat 1.2 16V (eu asa as face). Eventual mai astepti si cumperi si niste cupoane Remat.

Comment

Iti recomand sa mai stragi niste bani si iti iei una cat mai buna. Daca o iei si dupa aia bagi bani in ea, ca sa o "imbunatatesti/infrumusetezi" pierzi si timp si bani.

Stiu un tip care a luat un Golf 3 cu 1500 euro, cam obosit si rapanos, fiindca nu avea bani. Cam intr-un an a mai bagat 2000 euro in el: l-a vopsit, i-a schimbat tot interiorul cu unul de la dezmembrari, i-a pus alte jante, i-a schimbat garniturile pe la motor si cateva semeringuri, fiindca avea pierderi de ulei. I-a schimbat flansa de la carburator, fiindca ii tragea aer fals (era cu injectie monopunct)... asa bani bagati cu tzaraita in timp.

Cand a tras linie dupa un an si a vazut ca a bagat 2000 euro in ea, ii parea rau ca nu si-a luat o masina de 3500 euro - ceva ca lumea. (mai mult a reparat la masina decat a mers cu ea)

Fa-ti bine socotelile daca vrei sa dai 2400 euro pe un jaf si dupa aia sa faci saptamanal/lunar drumuri pe la service, sau iei una pe la 3200 euro si mergi cu ea - dai banii doar pe carburant. Evita diesel. Doar daca gasesti unul la cineva de incredere.

L.E. Cauta o Solenza in buna stare - ai sanse sa gasesti la 2400 euro - asa cum recomanda cineva mai sus. Nu o sa iti para rau dupa bani.
            Last edited by ion_R5; 18 February 2011, 16:41.

Comment

stiu dar ganditiva ca am un credit la banca si nu am cum sa strang bani,si de imprumutat chiar nu am de la cine, ca sa pot sa imi iau una de 3000 de euro imi trebuie un an de zile sa tot strang si nu pot astepta un an de zile , si legat de solenza v-am mai zis ca nu vrea sotia

Comment

Craiova Forum. Cea mai mare comunitate online din Oltenia. Discutii despre orice subiect, Anunturi Gratuite, Concursuri, Stiri, Chat. Locul unde te poti intalni cu prietenii tai si unde ziua ta poate deveni mai interesanta.
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

nu am banii aia, cel mult 2300 pot sa strang, am 2100 acum si mai fac rost de 200 pe 15 martie, asacanu am nici o sansa

Comment

e neg masina si opoti scoate la 2300!ru am vrut sa te aju!
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Solenza nu vrea sotia....poate vrea o conserva in forma de logan in care sa puna muraturile la toamna.La banii care-i ai acum gasesti Solenza full in stare foarte buna si cu km putini.Un amic a luat o Solenza full,gri metalizat,unic proprietar,aproape 60.000 km,an 2004,cauciucuri de iarna montate in noiembrie(noi cu factura pe ele) cu 1800 euro,cu ITP-ul facut in prezenta lui in reprezentanta.Urmeaza sa-i faca distributia si schimbul de ulei(maxim 100 euro).Tipul dispunea de aceeasi bani si avea aceeasi problema cu sotia care vroia Logan.Eu am cu Solenza 262.000 km si nu am nimic sa-i reprosez.
                      Avantaje Solenza:consum mai mic,piese mai ieftine,tinuta de drum mult mai buna.
                      Avantaje logan:putin mai confortabil si mai spatios in interior.
                      Banii sint ai tai si faci ce crezi tu cu ei,dar gindestete si la viitor,mai ales ca nu cred ca o sa schimbi masina prea curind.
                      Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Originally posted by hmv86 View Post
                        salutare , am nevoie de un sfat am 2300 de euro si vreau sa imi iau o masina mai rezonabila, ma gandesc tot la logan dar la banii mei nu pot cumpara decat cele folosite drept taxi, am gasit unul din 2007 cu dotariile respective: aer conditionat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, 2 airbaguri , servo si inchidere central. si are 133.000 la bord, si ma gandeam sa ii cumpar pe rand tot ce e nevoie ca sa o fac o masina cat de cat buna, se merita? dati-mi sfaturi va rog

e masina mea,o dau pt ca vreau sa-mi iau ceva mai scump,e bagat recent peste 2000e in ea,si se poate demonstra cu bonuri si facturi

Comment

pai omu spune ca nu are mai mutl de 2300!deci....

Comment

Si eu te sfatuiesc tot la fel... ia solenza. La banii astia 2300E gasesti una foarte buna cu Ac, servo, proiectoare, si 50-60.000 km. Inteleg ca nui place nevestii Solenza, dar explica-i ca la banii astia nu-ti poti lua Logan bun. Mie mi se pare logic... vrei sa iei o masina buna sau una pe care s-o ti in fata blocului si sa te apuci sa bagi bani in ea? E vorba de gusturi sau de bani?

Comment

scuze nu vreau sa jignessc , dar daca aia sunt toti banii tai si spui ca mai ai si alt imprumut si ca nu ai de unde sa faci rost de mai mult si sotia vrea masina buna , trimite-o pe ea sa faca rost de bani daca are noroc de bani ai poate face in doua trei saptamani , amule daca in familie nevasta are gargauni ca ea vrea si tu nu ai de unde sau nu se poate cu argumente pro e nasol de tot , puneo sa dea de carnet iai un jaf de logan si trimite nevasta pe zapada asta la plimbare poate ramane cu masina-n drum si ai vine mintea la cap . deci inca o dac cer scuze nu vreau sa jignesc dar suntem prea saraci ca sa luam lucruri proste si dupa aceea sa reparam la ele , mai bine cumparam un lucru bum si sanatate .....................

Comment

Originally posted by gaby2010 View Post
                                http://www.bestauto.ro/dacia/logan/a...rce=publi24.ro
                                e masina mea,o dau pt ca vreau sa-mi iau ceva mai scump,e bagat recent peste 2000e in ea,si se poate demonstra cu bonuri si facturi

nu de masina ta vorbeam, masina de care vorbeam e un taxi din bucuresti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google