Ce Sa Cumpar???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Baietii zic bine, daca vrei o masina ieftina la intretinere si cat de cat buna, in banii aia solenza e cea mai buna alegere, (fost proprietar de solenza).
    Ar mai fi Golf 3 dar, se poate sa-l nimeresti bun sau nu.
    Bafta !
    Last edited by dorinionel; 21 February 2011, 00:47.
    http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
    Everything sounds better . . .

Comment

Originally posted by tataieb12 View Post
      scuze nu vreau sa jignessc , dar daca aia sunt toti banii tai si spui ca mai ai si alt imprumut si ca nu ai de unde sa faci rost de mai mult si sotia vrea masina buna , trimite-o pe ea sa faca rost de bani daca are noroc de bani ai poate face in doua trei saptamani , amule daca in familie nevasta are gargauni ca ea vrea si tu nu ai de unde sau nu se poate cu argumente pro e nasol de tot , puneo sa dea de carnet iai un jaf de logan si trimite nevasta pe zapada asta la plimbare poate ramane cu masina-n drum si ai vine mintea la cap . deci inca o dac cer scuze nu vreau sa jignesc dar suntem prea saraci ca sa luam lucruri proste si dupa aceea sa reparam la ele , mai bine cumparam un lucru bum si sanatate .....................
      vezi ca deviezi de la subiect

Comment

Originally posted by dorinionel View Post
        Baietii zic bine, daca vrei o masina ieftina la intretinere si cat de cat buna, in banii aia solenza e cea mai buna alegere, (fost proprietar de solenza).
        Ar mai fi Golf 3 dar, se poate sa-l nimeresti bun sau nu.
        Bafta !
        onorabile ...daca te intereseaza un golf 3 cum zice si colegul (iti recomand masina unui prieten costa doar 1500 E si are factura cu deviz de plata a schimbat la ea de 500e tot ) are si gaz pe ea 6% afara pe proba ,si motorul este de 2000 cm2 pe BG . daca te intereseaza da un PM. daca nu te pasioneaza golf 3 GTI iti urez bafta in continuare

Comment

O da, clar o masina din 1993-1995 e mult mai buna ca un logan.
          Nu-ti lua logan ce a fost taxi 1 an-2, dar ia-ti o masina ce a fost rulata 18 ani. Interesanta judecata.

Daca n-are probleme masina, ce conteaza daca a fost taxi atata timp cat o iei la un pret just?

Sau te poti uita prin ograda Opel, Corsa fiind un model reusit ce nu-ti va da mari batai de cap. Daca Opel nu-ti place, incearca Citroen Saxo. Este o masina f buna la un pret f mic.
          Last edited by Cezar; 21 February 2011, 08:26.

Comment

am o intrebare pentru cei loganisti din Timisoara, am gasit un logan la pretul de 2700 euro

http://www.auto.ro/dacia-logan/825684.html ,

am sunat persoana respectiva si mi-a zis ca o lasa la 2100 daca ma duc maine dupa ea, i-am verificat nr. de telefon pe net si vad ca are mai multe masini de vanzare pe net , bmw, opel, pasat, si dubite , oare e de incredere, i-am zis ca facem targul daca mergem la RAR si a zis ca e ok , mi-a zis ca are si fiscal la masina si asa mai departe,

un sfat legat de vanzator si masina va rog

Comment

Din poze nu are geamuri electrice faţă => nu are aer condiţionat.
              Mai e ciudat că are două antene... iar aia din faţă stă drept în sus.
              Peste 6 luni o să fi leşinat de căldură.

Eu în locul tău tot o Solneza aş căuta, sau o altă maşină dar neapărat cu aer condiţionat.

Comment

inainte am avut tot diesel si fara aer, da avea electrice pe fata, si n-am murit deloc de cald, inainte de aia am avut o nova rosie si nici in aia nu am patit nimic, restu le pun eu pe masina nu e o problema, vreau sa stiu daca merita sa merg pana acolo

legat de antena nu stiu ce sa zic, probabil a avut aceeasi problema ca si mine, pierdeam semnalul de la radio , cand trecea cate o masina pe langa mine se bruia semnalu, eu am scos firu original de la antena si l-am inlocuit cu un cablu de tv da de exterior mult mai gros si mult mai tare materialu in el si l-am legat tot la antena ei si facea tot asa inainte am avut casetofonu pe un mercedes sprinter si nu avea probleme deastea, si ma gandesc ca o fi avand aceeasi problema, antena sa fie problema la masina aia
                Last edited by hmv86; 21 February 2011, 14:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                  O da, clar o masina din 1993-1995 e mult mai buna ca un logan.
                  Nu-ti lua logan ce a fost taxi 1 an-2, dar ia-ti o masina ce a fost rulata 18 ani. Interesanta judecata.

Daca n-are probleme masina, ce conteaza daca a fost taxi atata timp cat o iei la un pret just?

Sau te poti uita prin ograda Opel, Corsa fiind un model reusit ce nu-ti va da mari batai de cap. Daca Opel nu-ti place, incearca Citroen Saxo. Este o masina f buna la un pret f mic.
                  sir....in anii aia sa stii ca ,chiar se faceau masini si nu din astea de unica folosinta....eu am propus nu am bagat mana in buzunar nimanui sincer sa nu fiu partinitor dar daca as da timpul inapoi as prefera o masina ca aia in locul loganului de 10000 E cat am dat eu pe ea...platesc de ma ustura in c.r si face aceeasi chestia care o face si cea de 1500 merg din punctul a in B...cei drept mai bagi bani in ea dar pana la 10.000 e e cale lunga!!! oricum sa speram ca ,colegul isi va gasi ceva dupa buget si sa ai placa

Comment

hmv86: Loganul de la Timisoara arata bine si are si un pret acceptabil. Daca te hotarasti sa te duci sa-l vezi, neaparat inainte de a-l cumpara fugi la reprezentanta si cere un test al sistemului de injectie.

Comment

pai si testu asta cat m-ar costa? k eu am 500 de roni sa ma duc incolo ,sa ii fac rar-u ,contractu de vanzare cumparare si motorina sa ma mai intorc inapoi in bucuresti

Comment

@slim: nimic mai adevarat in ce graiesti dumneata, doar ca nu vad de ce o troaca de logan veche de 2-3 ani n-ar fi mai buna ca una de 17 ani, chiar daca se faceam mai binisor.
                        Acum noi vb doar idei, ca asa cum un logan poate fi varza si un golf poate fi in stare mult mai buna, la fel poate fi si o situatie inversa.

Comment

Nu cred sa te coste mult testul, cred ca in jur de 100 de ron sau poate nici atat. Mergi la reprezentanta si intreaba. Macar asa stai linistit ca masina nu are probleme cu injectoarele.

Comment

chestia e ca am ureche pentru zgomote ciudate la motor , tata e mecanic de vreo 30 de ani si am avut de la cine invata, dar problema ca el e in hunedoara eu in bucuresti si masina in timisoara, o sa vad la fata locului , sa vad ce fum scoate , daca are probleme cu IMV-ul ca astea sunt vizibile si fara un test, dar cel mai sigur e sa o pun pe tester ca acolo imi da informatia exacta

Originally posted by pipan View Post
                            pai omu spune ca nu are mai mutl de 2300!deci....
                            ce zici ar fi ok masina din postu #50 , mi-o lasa la 2100 , a zis k putem merge si la RAR si sa ii fac si test, ca sa stiu daca bat drumu pana la timis. sau nu
                            Last edited by hmv86; 21 February 2011, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by hmv86 View Post
                              am o intrebare pentru cei loganisti din Timisoara, am gasit un logan la pretul de 2700 euro

http://www.auto.ro/dacia-logan/825684.html ,

am sunat persoana respectiva si mi-a zis ca o lasa la 2100 daca ma duc maine dupa ea, i-am verificat nr. de telefon pe net si vad ca are mai multe masini de vanzare pe net , bmw, opel, pasat, si dubite , oare e de incredere, i-am zis ca facem targul daca mergem la RAR si a zis ca e ok , mi-a zis ca are si fiscal la masina si asa mai departe,

un sfat legat de vanzator si masina va rog
                              Nu cunosc vanzatorul, dar eu zic sa-l uiti repede.
                              La 2100 Euro masina aia foarte probabil sa nu aibe 115000 km, foarte posibil sa fi fost de taxi si foarte posibil sa fi fost lovita (dupa spoilerul fata).

Comment

vad ca arata bine,dar cel mai bine se vede live!!eu zic ca trebuie sa nu te grabesti,pt ca stiu ce inseamna sa ai rate la masina!!
                                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google