sincer spoilerul fata arata bine, pai o duc la RAR si la reprezentanta dacia sa o verifice si daca cei de acolo dau OK-ul o cumpar , daca nu e ok negociez pana o iau la pret de nimic
Ce Sa Cumpar???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by Niki B View PostVezi ca e cineva pe forum, vinde un ambiance alb. Pare ok.
Comment
-
help me please, nu exista nici un logan chel si mai de doamne ajuta la 2300 euro?
Comment
-
If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
daca te intereseaza un ambition 1,6 mpi an 2005 este full option + gpl ! masina a fost taxi si este colantata acuma ...
Comment
-
Legat de cel din timis - Daca urmaresti publitimu sau bestauto pe net ai sa vezi ca ala sau aia vand mai multe masini tot la pret de "castana" si in unele poze cu masinile de vanzare - bmw s3 , passat 80 si ceva si altele - ai sa vezi peisaju din curte ... un fel de service , un fel "pimp my bride" . E cred ca fac "mirese" de vanzare.Ai grija.
N ai pierdut nimik !
Comment
-
Originally posted by bigdan View PostLegat de cel din timis - Daca urmaresti publitimu sau bestauto pe net ai sa vezi ca ala sau aia vand mai multe masini tot la pret de "castana" si in unele poze cu masinile de vanzare - bmw s3 , passat 80 si ceva si altele - ai sa vezi peisaju din curte ... un fel de service , un fel "pimp my bride" . E cred ca fac "mirese" de vanzare.Ai grija.
N ai pierdut nimik !
Originally posted by Dany_DNY View Postdaca te intereseaza un ambition 1,6 mpi an 2005 este full option + gpl ! masina a fost taxi si este colantata acuma ...
asta merita sa o iau? o pun pe tester , injectoare, pompa si turbina, daca e ok ce zice-ti sa o iau sau nu?
Comment
-
Dupa exterior... din cate vad eu e pocnita pe toate partile. Iar masina pe taxi... nu prea mai e masina, rarisime sunt cazurile in care masina e intretinuta si in care se merge cu ea omeneste. Nu stiu ce sa zic, mie nu-mi prea inspira incredere... dupa ce ca a fost/e taxi mai e si diesel care e al dracu' de pretentios.
Comment
-
si ce sa ia ? nu gasesti masina decenta , frumoasa , mai noua de 10 ani si intreaga sub 100 de milioane ...
eventual o pomana ca are omu' nevoie de bani repede , dar nici timp de cautat in targuri n-are amicul nostru ...
duminica in targ am vazut 2 taxiuri din a-10-a 2008 cu ac , abs si gpl la 2750 bucata . nu aratau asa rau ca ala de bucuresti din poze.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment