Ce Sa Cumpar???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce poti vedea din poze ? ca n-are proiectoare si la anunt zice abs , ac ...

daca sistemul de injectie si turbina is bune de ce nu asta? fa un test. macar omu e sincer c-a fost trantita.
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

pai nu are proiectoare ca nu sa mai chinuit omu sa le monteze pe ea, a luat o bara simpla a vopsit-o sau a luat-o gata vopsita si a montat-o sus. daca are cablurile de la proiectoare le pun cu alta bara de mcv

Comment

Pai e din Bucuresti chiar langa tine. De ce nu mergi la fata locului sa vorbesti cu omu', sa vezi masina live, sa faci un test-drive? Asta e cel mai indicat... ca asa din poze nu poti sa-ti dai seama aproape de nimic. Un plus de la mine pt. proprietar ca a spus din capu' locului ca a fost lovita.

Comment

Eu am impresia ca tu esti in cautare de teapa. Si mai cred ca'ti si place.

Vezi ca ti'am pus un link pe pagina trecuta, ai incercat sa iei legatura cu vanzatorul?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by hmv86 View Post
            da asta merita? 2200 euro ii dau pe ea

si masina http://www.autovit.ro/dacia-logan-c17731234.html
            auto a fost avariat si reparat ,masina este in stare foarte buna de functionare.

Cum zice colegul mai sus , tu chiar cauti inca o teapa .
            Nu ti se par dubioase preturile in primul rand ? In situatia in care un logan 1.4 chel e 2500-3000 eur .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mai bine iei loganu ala mcv

Si vorba colegilor...diesel la 2500 de euro e teapa curata..sau te incanta cumva nike-ul care il are pe luneta?

Comment

frate eu v-am explicat de cat dispun, asa ca degeaba imi ziceti voi de masini la 3000 de euro ca nu exista cash si apropo masina aia s-a vandut.

... invata sa nu mai scrii cu mirc
                Last edited by Cristi_Xp; 6 March 2011, 15:09.

Comment

dupa ce ca lumea te ajuta cu sfaturi...tot tu esti tare in clont... Tepuiala placuta

Comment

pai daca tu ai avea banii mei ce ti-ai lua? o masina cu n" km si n"' ani sau una cat de cat pe rotile ei
                    Last edited by Cristi_Xp; 6 March 2011, 15:09.

Comment

• O Solenza.

... dar cum ii sta bine romanului snob, o scula nemteasca din 199x inmatriculata pe BG ca's taxili mai mici. Ar fi ideal!

Comment

• stii ce nu inteleg ? la ce mai ceri sfaturi ? daca lumea iti zice ca sunt tepe ,si ca masinile sunt vai si amar de capul lor , ce mai vrei sa iti zica ?
                        Cumperi ce vrei, sunt banii tai , dar nu mai cere sfaturi atunci .
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nu am zis ca vreau o masina full la banii astia, vreau ceva chel si cat de cat ok, orice masina as luat tot trebuie sa mai scot bani din buzunar pentru cate o piese doua ceva, sunt foarte constient de asta da astia sunt banii pe care ii am, si de astia imi iau, cu ce sunt vinovat k nu m-am nascut milionar

Comment

• care e cel mai bun model de solenza?ma poate ajuta cineva?

Comment

• Cel mai bun in ce sens?

Comment

• scala parca. ca optiuni , dar e numai benzina. diesel nici nu-ti recomand. este numai 1.9 fara turbo. http://ro.wikipedia.org/wiki/Dacia_Solenza

optiunile si preturile :

Acceseaza ApropoTV pentru cele mai noi știri despre vedete, filme, muzică și emisiuni. ApropoTV te ajută să fii la curent cu informații despre vedetele preferate.
                                Last edited by Costi-bc; 8 March 2011, 18:00. Reason: Automerged Doublepost
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google